Wednesday, 23 April 2014

penyakit sensitif terlampau

sesiapa yang dia rasa diri dia ada penyakit sensitif yang melampau tu mohon perbaiki diri.mungkin diri sendiri tak perasa,tapi itu menyusahkan orang lain.bila orang dah nasihatkan berbuih2 mulut tak nak faham, tak nak berubah.bagi aku,orang macam kau ni sepatutnya duduk tepi jambatan sebelah longkang je sorang-sorang. tak menyusahkan orang,tak menyakitkan hati orang,orang pon tak nak mengumpat kau. kecuali orang akan kesiankan kau duduk kat tepian tu sorang-sorang.puas hati????!!!

masalah penyakit sensitif ni terdiri daripada
1-orang tak celebrate birthday party untuk dia merajuk(walaupun sebenarnya dah plan.kuanghajak kata kitorang tak nak ingat.eh,sukati la nak buat bila2 pon.cepat ke lambat.kau pedulik hape.dah katanya prank.hu!!)

2-dia yang buat salah kat aku dan sepatutnya aku yang merajuk,ni dia pulak nak terasa lebih.bangang punya orang!!! pastu mulalah nak keluar group la bagai.ko ingat orang nak layan kerenah bangang kau tu.

3-dia kenalkan kawan lelaki dia kat kitorang,pastu kawan lelaki dia suka kat kitorang kau bengang. weh!! kau ni pehal,dah kawan kau yang suka,btw kan...kau yang perkenalkan.kau ni memang dah kenapa!!!??

4-bila argue pasal jawapan sape paling betul kau ngamuk nak kata jawapan kau betul.sekali tanya orang yang lagi arif,see...jawapan aku betul.kau merajuk tak nak study sama.weh psiko....masalah hidup kau ni kenapa sebenrnya. sakit mental ke jiwa???

psikoooooo...aku stress hidup ngan kau taw.
kau buat aku marah sepatutnya aku ynag bengang dan merajuk.ni kau pulak yang jadi macamtu. kau ni gila ke hape.
sedap kau nak orang jaga hati kau.
habis hati kiitorang semua kau nak suruh sape yang jaga?
mak bapak kau?
gila psiko.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...