Friday, 16 August 2013

inisemuapolitik

isu yang paling latest adalah isu....
yes..solat tepi toilet la, orang buddhist solat kat surau kita la..
ha.macam-macam

concern sangat kita pasal isu macam ni
memang mende macam ni tak sepatutnya berlaku
ada plak buddhist tu bertahmid iktikaf semua bagai kat surau kita
nampak sangat surau tu tak berapa nak digunakan
kalau kita selalu guna, buddhist tu mesti notice and takkan solat kat situ.

so nye kat sini, sila la mengimarahkan surau 
supaya tidak berlaku lagi kes2 macam ni.

then, kes orang solat tepi toilet.
adoyaii
masalah jugak
pastu kait isu dekat shopping complex buat surau kat belakng-belakang and sebelah toilet
apa masalah dorang ni
ak isu kan sangat mende2 macam ni
habis tu kalau dok rumah..
memang toilet kena buat luar rumah la macam dolu dolu
so that kita tak solat sebelah toilet

faham la sikit apa sebabnya toilet buat berdekatan surau
itu kan terang terang untuk kemudahan orang ramai
bukan ada apa-apa motif pon
suka sangat nak perbesar isu yang macam ni.
tak faham la aku.

ni dah gaya marah sangat da aq ni.
sensitip ngan isu macam ni

dah..
doakan Mesir yang sedang dalam pergelutan.
Moga Allah membantu mereka yang berada di pihak yang benar.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...