Friday, 3 February 2012

heppy holiday part 4 !!!



yeayhhhh...!!!!
FINALLY!!!!
i got the chance pergi gambang waterpark yang hanya beberapa minit sahaja dari rumah..
(konon macam dekat kat umah la~~)
dekat la,dalam kuantan..huhu
tapi dah bape tahun bukak,dan berapa tahun jugak aq dah menetap kat kuantan ni..
kawan aq dah pergi 5 kali..
aq baru pergi sekali..
tu pon nasib baik dapat pergi..huhu
giler aq excited tak pernah pergi..
semangat sume permainan dia aq main..
over kan..dush2!! kasi penumbuk xket..haha
|
|
|
|
|
|
after tukar baju..weeewww...
time tak sabaq weyhhh

da..malas nak habaq banyak2..
kasi tengok gambaq je la yek~~~










6 comments:

  1. untungla dah penah pegi. HAHA.


    nak gak pegi, tapi aku jenis susah nak minat main benda2 cam tu kot. knon cam matured la. ;0

    ReplyDelete
  2. olorh..yang dah tua pon main lagi..jom datang cni..kita pi..xpon g melaka je..jom2!!

    ReplyDelete
  3. Bestnyer...teringin nak g sane...

    ReplyDelete
  4. hehe..time cuti ni la nak holiday..lepas ni nak teruskan perjuangan belajar lagi.huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...