Friday, 3 February 2012

heppy holiday part 3 !!!


24 january2012

being together again...
me,farhanah rusmadi and sarah~~
weeeeewww...
love them damn much!!
we were hanging around...
live in kuantan sometimes quite bored
tapi i never been tempat2 yang sangat dekat
tapi tu la..tak appreciate pon..
contohnya macam muzium kuantan..
i even forgot kat mana ek muzium tu..
haha..

and this time kitorang nak phptoshoot konon2 kat tempat yang cam nampak lain cket..
haha....
kampung nelayan kot namanya..
dekat je ngan skul kitorang dulu..
dekat ngan taman gelora..

so ni la sarah..hehe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
and this one
|
|
|
|
|
|
|
|
uyu....@ farhanah rusmadi
pic aq ada..tapi kat bawah2..satgi korang penat pulak nak tengok banyak kali..
so..tengok satgi je ek..
lagi satu...both kat atas ni gojes la dari aq yang tak seberapa ni kan..
(rendah diri..cewahhhh..)

so ni la tempat yang kitorang gi..
scenery dia sangat cantik...
banyak kapal2 and sampan2 kat situ..
nama pon kampung nelayan kan.....

|
|
see....i dun't even know what should i do ngan pendayung tu..
tataw nak bergaya macamana..
rasanya sampan ni tak digunakan dah kot..
tu yang tersadai kat daratan..haha
together,forever~~~





kitorang memang takde tempat lain nak pergi dah kat kuantan ni..
taman teruntum pon kitorang pergi..
nak tengok binatang jugak time2 dah besar ni..
(padahal asal kuar je memang ni je la tempat yang selalu nak jalan2)
mana taknya...
bosan kowt lepak kat shopping complex...
xd pape..
nak jalan pon xsyok..


oh ye...lagi satu tempat yang macam wajib la pergi kan..
sebab tempat tu macam tumpuan pelancong..
and kalau nak lepak2 photoshoot kat tepi pantai tu konon2 macam best la kan..
haha...
katner korang agak kalau kat kuantan ni...???
tempat paling faymes la kan..
mana lagi...
TELUK CHEMPEDAK la...

tak banyak sangat amik pic kat sana..
time tu ramai giler..
yelarw..
ngah cuti kan...
view kat situ cantik la jugak..
nak tengok??
kat 2nd picture dari atas skali...hehe..
meet my friend uyu..hehe.

so..kitorang time tu memang lepak habis habisan la..
bukan pe,,jarang jumpa...
masing2 ada commitment tersendiri..
yang belajar nye..yang keje nye lagi..

pastu mende yang agak wajib jugak aq ngan uyu suka buat..
haha..ce teka ce teka????



pandai............!!!!!!!!
karok la..pe lagi..
tapi kali ni kawan aq lagi sorang after aq paksa punya paksa..
nak jugak dia keluarkan suara dia..
hehe...
finally~!!!!
love them so much~~~~~~~~
and that's it....
sampai ketemu lagi ya....hehe

2 comments:

  1. bst la ko.
    weh kali ni aku balik rasa sunyi gila.
    sebab ramai dah kawen.
    sumpah tak best! haha

    ReplyDelete
  2. haha..ko kena cepat2 kawen la kalau macam tu.. baru tak sunyi..hakhak.cpt2!! aq pon xsabar nak tengok ko kawen!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...