Saturday, 14 January 2012

satu hari dihari cuti...witwit!!

alhamdulillah... akhirnya exam dah tamat untuk sem ni....
kita jumpa next sem plak ek incik FINAL EXAM!!
i hate u incik FINAL EXAM, but i LOVE you make me happy by give me the best result!!
i really want it.!! but i did not do well for the last paper..
sebab tak cukup masa nak stady..
bila baca soklan macam tak pernah blaja je..boleh X??

ok..tak kisah la..
takmo sedeyh2 da..
let bygone be bygone..
just happy 4 this holiday..
bukan lama pon cuti..
3minggu je pon.
plak 2 seminggu aq nak kelantan wat keje amal sikit..
lama tak ikot program..
rindu plak..
hopefully will be great moment there..

oh ye...as today is the first day aq start lepak kat umah, so macam biasalah bangun tengahari..
giler ape,dah lama tak bangun tengahari,mak aq kejut suh sidai baju pon aq tak sedar..
bangun2 dah pukul satu tengahari, itupon mak aq kol suh amik dia kat sekolah sebab hujan..nasib baik mak aku kol, kalau tak ntah bila plak aq nak bangun....

pehhh...plak tu, pas mandi terus makan nasi ayam...sedapnyerr..dah lama tak makan nasi ayam kat umah..bosan makan kat mahallah...kurang enak rasanya..hihihi. sorry macik cafe...ini kebenaran.! tapi nasib baik saya dapat makan..kalau tak mesti tak dapat makan sebab kena berebut ngan budak CFS yang dok kat mariam tu..

ha...nak citer pasal budak kat mahallah mariam.....ha...bergossip plak..hehe
nape la UIA letak budak CFS kat mariam..pastu CAFE mariam tanak bukak plak..habis sume datang halimah...ngan laki nya lagi...nasib baik budak bawah umo..
kalau tak aq dah lama usha....haha.(gurawkasarje!!)
pastu aq de nampak sorang dak laki tu pakai bow tie..boleh ke pakai???asal kawan aq cakap menda haram xley pakai ek??tapi tak pernah lagi la stakat ni aq nampak dak laki pakai mende alah tu kat UIA ni..motif betol la...xleybla sungguh..mungkin dia tak sempat nak kena tegur kot yang mende tu xley pakai.

hadoii..aq dah penat sebenar nya ngadap laptop dari pagi..
oopppsss...bukan pagi, aq bangun tengahari..ok2, aq dah tak larat la..
penat plak..malam kang nak sambung lagi la tengok muvie,,hehe
da..........


8 comments:

  1. owh,kat cfs lagi ker.. ingatkn dah masuk gombak dh. Gombak ke kuantan nt?

    ReplyDelete
  2. bukan la..ce baca leklok..orang kat gombak. kan sekarang ni kat cfs nilai dah tutup, so budak2 econs yang cfs nilai tu pindah kat mahallah maryam n diorang punya kelas kat edu skunk ni...
    huhu.paham x?

    ReplyDelete
  3. budak2 cfs kelaka laa.
    dah la pakai tie.
    pastu kan hari rabu suma tudung putihhh.


    dak2 laki untung laa leh ngorat dah junior.
    kita???
    tengok je laaa. huuuu

    ReplyDelete
  4. memang lawak weh..katanya diorang nye kelas kat edu eh?aq xnampak lagi diorang pakai tudung putih tu..rugi xtengok.haha

    2 la,kita tengok je budak2 laki yang tak cukup umo tu..muka still nerd kot..pas sebulan dok gombak aq rasa tukar style dah 2.

    ReplyDelete
  5. Baru paham. Xtao plak cfs nilai dh tutup. Siyes tak dgr kabar pape pon. Nt sambung situ terus jela. Kn senang.

    ReplyDelete
  6. happy holiday. kakak i pun tgh cuti. dengki nii. hee. nasib kita samalah, mkanan kat cafe mhal. makan kt kedai luar lgi save sikit cuma kena rjinkn diri jalan kaki.

    ReplyDelete
  7. OPPA: uish..ngan dak2 laki skali share mahallah..
    hadoi..tak syok lNgsung. macam salehuddin jer.

    ReplyDelete
  8. Allya:penat nye nak kena jalan kaki.nanti balik bilik semula dah lapar..rugi3.hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...