Sunday, 15 January 2012

pilihan aq hidup aq!~


ok,selepas berhempas pulas memikirkan manakah yang memberikan aq benefit yang banyak and which one is not.penat jugak la aq suruh mak ayah,abang,adik aq pikirkan
mana yang aq patut pergi..
masalahya yang sebenar begini..
aq join comrade n dah pon excited isi nama sume n dah wat LIDV untuk pergi sg.rual punya pasal la...ha..nampak tak semangatnyer kat situ,
pastu makcik aq pulak nak datang rumah,katanya nak pergi bukit GAMBANG RESORT

ni la gambang resort..konon2 macam sunway lagoon gitew..

aq dah tahu diorang nak datang tapi tataw plak diorang nak datang awal and maybe pegi bermandi manda tu time aq takde.sedeyh x??
hari tu diorang dah datang tapi aq tak pat pergi jugak sebab ada exam..
aq ingatkan maybe diorang akan pergi after aq sampai umah..so mungkin sempat sebab aq balik dari rual 24..
n satu lagi, aq lupa plak yang sekarang ni bukan cuti sekolah yang membolehkan diorang stay sampai seminggu..huhu
heboh time aq cuti pon diorang nak cuti kan..melampau la..memang budak sekolah tak payah belajar la kalau macam tu.

so,pikir punya pikir punya pikir..
teringat pulak kalau aq tak pergi pon aq still kena balik gombak jugak check out bilik, sebab ritu dah bersetuju wat LIDV n memang aq ngah pegang kunci bilik sekarang ni.
still aq bazir duit jugak balik sana semata2 nak return kunci bilik.

mak aq pon cakap "xlari nye gambang resort tu kalau tak pergi.."
memang la...tapi keceriaan suasana bersama sepupu tu ha..
pulak tu adeq aq balik.kompom dia pergi jugak..
alorhhhhhh....jelesh giler..
tapi nak wat cane kn..
mak aq cakap kalau pergi kelantan dapat pahala sebab nak wat keje amal..
then....aq pon wat final decision memang akan pergi rual jugak..
dah lama kot aq tak ekot..
sem lepas dah l tak pat pergi..
kang menyesal plak kalau tak ikot..

aq harap aq dapat bergumbira jugak la kat sana..
tapi berat jugak hati aq lagi ni nak pilih mana satu..
sekarang tak beli tiket lagi..
mungkin masih boleh berpatah balik..hihihi
tapi teringat kat fatin..kesian dia pulak kalau aq tak pergi..
dah la haritu semangat2 kata nak pergi..
dah la..tanak mungkir janji plak semata2 nak p gambang..
huhu...

tapi aq tak suka jalan pi kelantan......
argghhhhhhhhhh..........
bosannya dalam bas....
bangun2 pon xsampai lagi.huhuhuhuhu..
jalan plak jalan kampung..huhu. banyak sangat selekohnya..
macam jalan kat mersing pulak..

dah la aishah..
jangan mengeluh...
mungkin ada benefit nya kat situ...
go chayok!!!
fightin!
heheheh





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...