Monday, 16 January 2012

kenapa perempuan suka lelaki hensem?

lelaki yang hensem pastinya akan dikaitkan dengan perempuan yang cantik...
sebab ape?
sebab kata orang "lelaki yang hensem untuk perempuan yang cantik"..
sama la jugak macam "lelaki yang soleh untuk perempuan yang solehah"..
bukan ke tak fair kalau macamtu?
kesian la kat siapa2 yang tak cantik and tak hensem,tak soleh,tak solehah..
uishh..kesian..kesian..
kesian jugak kat aku...sape nak..huhu..(guraw3)

tapi ramai je yang aku tengok...lelaki nye mashaAllah...tapi bininya mak aihh cantiknyer...
tu la kuasa Allah...takcantik mana pon orang tu..tapi kalau dah suka and itu la jodohnya..
sume perkara yang buruk dah tak nampak..lantak la orang nak cakap ape pon,janji bahagia sehingga ke anak cucu..
bukan macam sesetengah orang tu tengok dua2 cantik n kacak...last2 tak bahagia..tak sampai ke anak cucu pon...
nak wat camner...ha..tu la dikatakan jodoh tak panjang..
penat jugak aq dengar orang yang bercerai berai ni selalu kata tak boleh nak go on la..hape la..
yela..mungkin aq takde experience lagi macam tu..experience patah hati sampai kurus pon tak penah..tapi aq rasa la sepatutnya laki bini ni..kena kurangkan jeles la..tak payah melampau sangat..ntah la..aq pon tak pandai nak bagi solution..yang merepek2 boleh la..
haha..sorry guys..no solution...
tapi yang pastinya jangan jeles melampau la...
and kena paham pasangan masing2


tapi aq pon sebenarnya macam orang lain jugak..
nak yang comel2 n hensem2..
tapi buat penyedap mata je la..
boleh tak??
haha..
tak senonoh..

takpela kan kalau kita tengok mende yang cantik boleh tenangkan hati..
haha..
macam ni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ye...G Dragon...chumell kan..hehe

ok..aq tak faham kenapa orang suka siwon ni..
ntah la..aq yang pastinya memang tak berkenan ngn mamat ni..
(macam mamat ni berkenan ngan aq.haha)
ye..joong ki..
he's so cute!!!
ni pon chumell..aq lupa nama dia..
one of SS501 grup..hehe


ni pon aq kureng jugak..
sebab macam nak nampak hensem sangat.haha..
motip!!

tapi yang paling saya suka....................
ONEW.....weeeeeeeewwwwwwww sape onew?????tak kenal?
nak kenal cari sendiri..
wakaka...

ok bai!

5 comments:

  1. entry ni aq tak isi lagi sebab2 kenapa pompuan suka laki ensem..ye..aq sengaja..tunggu next entry yek..haha. motip sangat..sape nak baca..wekk

    ReplyDelete
  2. setiap org len citarasa dia, kalau semua sama citarasa habislah semua berebut dgn satu lakii tu jer.. ehehhehe

    ReplyDelete
  3. jodoh itu allah yang tentukan.
    btw,artis yang terlupa nama dia tu ialah hyeon saeng ss501.
    Onew tu dari leader group Shinee..=)

    ReplyDelete
  4. kim: hehe....yela 2..
    i luv onew~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...