Thursday, 26 January 2012

kenapa kau yang aq suka?

buat aq stress je mende alah ni...




kenapa harini aq jiwang?
sebab aq pon tataw kenapa..
suka hati aq la nak jiwang ke hape ke..

harini aq nak confess kat diri aq...
encik j...
ye..aq nak cakap sebenarnya aq tersuka kat kau...
tapi aq sebenrnya benci jugak kat ko..


see..aq sendiri pon tak faham dengan diri aq..
kenapa boleh jadi macam tu?

seriously aq tataw..
sungguh aq benci kau pada mulanya...
aq hanya perlukan kau untuk tujuan tertentu..

kawan...
ye..kita kawan...
tapi baru 2tahun rasanya..
aq tak pernah kawan dengan kau sebelum ni walaupun kita dekat..


ye...aq kawan ngan kau untuk tujuan tertentu itu la...
aq rasa aq tak patut TERjumpa kau....

kalau hati aq macam ni...
macamana dengan kau?
adakah serupa?


pernah ke kau terfikir pasal mende alah yang aq terfikir sekarang ni??
aq pasti kau tak terfikir...
mintak maaf kerana TERsuka kat kau...
aq tak patut rasanya...


bila aq cakap kat ko "weh,bawak kete leklok..okbai take care.."
ayat yang biasa aq cakap kat kawan2 lelaki aq yang lain..
tapi aq rasa lain plak bila aq tercakap macam tu..


pleaze la jangan buat something yang boleh buat pompuan mudah cair..
mungkin perlakuan ko seakan2 biasa pada kau..
tapi pada orang lain?mungkin tidak..
caring?ye..bila kita berdua je...mula2 memang aq tak notice pon mende tu..
tapi dah lama aq jadi lain plak..
bila aq cakap "fair and square", kau nak jugak cakap "fair and lovely"
kenapa???kau mungkin bergurau...tapi aq boleh fikir lain..
sengal la kau...
kau memang saja nak buat aq cair..
haram tol..
tu yang aq benci kat kau..

aq tak patut benci kat kau...
kata orang bila benci jadi sayang....geli plak aq rasa nak tulis sayang tu..huhuhu..
sorry aq tak pandai jiwang..
ni dah habis rock da aq buat...


moral of the story................
(pleaze la jangan benci kat orang sangat2...nanti terbalik jadinya..)
lelaki..pleaze jangan bersikap terlalu caring sangat...we might interpret it differently..



4 comments:

  1. terus terang jela kat dia. Biar dia tahu. Hehe =D

    ReplyDelete
  2. oppa: uishhh...jangan!!! kes giler kalau nak bagitaw dia..mau tak bertegur sampai bila2

    ReplyDelete
  3. agak laa. aku benci gak ng laki suka buat org perasan.
    satu kita perasan la kan.
    dua nnti bila there is a serious guy nak kat kita kita take it as play jugak. sebab kita takot salah langkah. geramm je rasa!


    jangan luah, simpan jek =)

    ReplyDelete
  4. memang tak ah nak confess...aq pompuan kot..~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...