Wednesday, 18 January 2012

i'm a new stalker !!!


watch out guys, i'm a new stalker!!!
hahahahaha..........(gelak jahat!)
is it good being a stalker?
huhu..i don't really care what people might say..
tak bermakna aq suka dia and memerlukan feedback pon..
sometimes someone become a stalker just wanna have fun and nak taw je pon ape yang budak tu tengah buat ke,dengan siapa dia kawan...just like that..
bukan nak sangat "weh.aq suka ko and ko kena suka aq.." wah!!! itu melampau!
aq ada lagi satu perasaan kot...
suka tengok orang yang mukanya lebih kurang adik aq or abang aq..
puas aq stalk budak tu..

aq tengok tengok muka dia,
kenapa aq nak sangat jadi stalker dia...
tertanya2 jugak aq..
sekali bila aq tengok lama2...
ok!! muka dia lebih kurang macam adik aq je...
motip sangat!!
dah 3 orang dah aq jumpa muka lebih kurang adik aq...

sape rasa muka dia macam adek aq??hahaha

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...