Tuesday, 24 January 2012

heppy holiday part 2 !!!


sambungan last session........
|
|
|
|

setelah penat bermandian di air terjunan...
dimalam hari yang letih,kami ber-4 menuju ke tutti fruitty..
setelah lama tak mennikmati aiskrim 2 kan...
pe lagi..lepak jap la..
even orang lain kata common la tangkap gambo kat TF ni..
i don't really care..
suka ati aq la nak tangkap gambar kat mana pon kan..
nak wat kenangan jer pon..
bersama kazen2 tersayang..haha
and...tepat 11.30malam kitorang dah sampai rumah..
takley lama2,sok nye nak berjalan lagi..hehe

HERE WE GO.................!!!
|
|
|
PUSAT KONSERVATIF GAJAH KEBANGSAAN
tempat ni la biasanya gajah2 yang diorang jumpa kat mana2,tepi jalan ke dok ganggu highway,
dok dalam hutan sorang2 ke takde peneman, yang kena baham ngan rimau tapi terselamat pon ada..maksudnya yang ada cacat celanya la..
ada tu hilang ekor sebab rimau..
kiranya tempat ni tempat pelindungan gajah2 la..
kesian harimau dapat makan sup ekor gajah je..
ok la,korang hado makan sup ekor gajah?
nak dapatkan gading pon susah..apetah lagi ekor..hahaha


macam biasa kami ber-4

ha....nak masuk tengok gajah kena pakai pelekat ni...
diorang suh lekat kat baju..
comey gitu baju pon nak acessory tambahan..

ha....macam ni...lekat je kat baju!


pastu...boleh bagi gajah makan...
aq je yang tak bagi makan..
geli la...
even nak pegang pon aq tak berani...



tiba2 ternampak sekumpulan anak2 dari UKM...
diorang pon ada lawatan ke hape ntah pergi situ..
nampak macam ada wat program selain lawatan..
nth la..


ni gambar motif sangat...
xd keje...

sebenarnya ada persembahan gajah..tapi aq tak pat nak capture..
sebab aq time tu diapit oleh orang2 yang lebih tinggi daripada aq..
so..aq tak nampak sangat persembahan gajah2 tu..
nampak cket2 je..
aq record je pon..sebab asyik kena tolak je..
pastu dihimpit oleh budak2 kecik..
ngan budak ukm tu lagi la..
pape la..

tapi kureng menariklah hari 2..
sebab aktiviti tak berapa nak best sangat..

so..dah habis tengok tu sume...
pulangla ke kuantan semula..
owhh..tapi before balik singgah umah mak usu aq kejap..
makan2 and rehat2 dulu...
hehe...
pastu baru boleh balik~~~~

ok that's all...

tapi ada lagi sambungan aq lepas ni..

ape???
sila la jenguk2 selalu yek...
ada la cket tatapan..huhu

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...