Tuesday, 24 January 2012

heppy holiday part 1 !!!

so..here we go . . . . .
hari 2 i did mention yang kitorang nak pergi gambang kan...
sampai la kami di situ.....
finally la kan...
but then..
unfortunately....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
see crowded peoples standing outside there....
pehhhhh...ramai seyhhhh..
kitorang pon lambat datang pukul 11 lebih time tu..
tapi aq rasa kalau awal pon,memsng crowded yang teramat la msuk dlam tu..
kok ye pon nak meramaikan umat.,.
tapi idok ler sampai nak bersempit sempitan macam tu..

dahsat manusia....
so,we've decided untuk pergi ke panching sahaja....
pon ok what..
lama jugak dah tak pergi..
and ramai jugak aq nampak yang tak dapat masuk dekat gambang tu pusing balik pergi panching..huhu
ni punya la tak merancang nak berkelah kat air terjun..
tak bawak la tikar..
makanan pon ape yang ada je..
main beli je la ape yang ada jual..
time ni dah nak balik...hehe
baju basah 2 beg plastik tu..!!
dua2 tinggi dari aq..
and both umo muda dari aq..
adik aq baru 20...
ina pon baru 21..
aq rahsia la..
orang kata for 4..hahaa
anak2 kecil..macam ni la..hehehe
memang nak buat kuak kupu2 kat situ..
tengok...adik aq paling lama menyelam...
ni la menyelam sambil minum air...
gamaknye tengah sedut air la 2...

ajib,fayadh,farah...
huruf I kena rompak kot..tinggal titik bertindih plak..haha
aq ngan kazen aq ina just berendam je..
malas nak mandi semangat2..
lagipon nak jaga budak2 kecik tadi 2..
sejuk kot air dia..
terketar2 aq..

haha...aq paling comell!!!

ni hari pertama...
hari ke2 nantikan................................
okbai

2 comments:

  1. hi...
    aku punya tercari2 kau kat sana, sekali tak jadi pi...

    kata fatin ada hal ek? next time la pulak kot. hehe.

    nce holiday btw. =)

    ReplyDelete
  2. a'ah...sebenarnya aq nak sangat pegi..dah siap pon sume barang aq..tiket balik uia pon aq dah beli..sekali aq burn je macm tu..ntah la..
    lagipon makcik aq datang..kitorang pon dah lama tak jumpa lepak sama2,so amik kesempatan time ni la..
    aq pk nanti boleh ikot comrade lgi pergi..
    next time ek...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...