Wednesday, 25 January 2012

bakat aq yang aq pendam selama ni!!!!


uishhhhh kawan2 sume....
u olls sume nak taw...
I JUST MADE PUDING ROTI tadi......
pehhh...sedap jugak..tapi agak sikit la..
tapi mak aq kata sedap..
pehhh....aq tak pernah masak selama ni..
tapi tadi aq dah buktikan aq boleh masak..
terima ksih banyak inchik google...
banyak jugak website and youtube aq view semata2 nak wat puding roti je..
tapi memang kelasss kau aishah..haha..
sedap ni....
tu bukan hangit taw...
just nak bagi garing je...crunchy cket..haha

siyes 1st time aq buat mende2 macam ni..
even simple..
tapi at least aq penah buat..
pasni nak buat mende yang lagi simple..
KEK BATIK....weeewww...
pastu.....emmmmstill thinking~~
oh ye..nak masak spaghetti plak..kui3..
nampak tak sume masakan yang simple tape pehhhhhhh...

ok bai

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...