Monday, 5 December 2011

teruskan usaha....

usaha tangga kejayaan.....
uishh..lapuknya la kan ayat tu~
ahh..tak kisah la...
dah memang kalau nak berjaya kena berusaha pon kan..
and of course now on aq memang sedang berusaha untuk siapkan signment aq..
tinggal lagi dua lagi...
sabar aishah...sabar~~
hari jumaat nak submit..
mesti sempat punya..
pandai2 la goreng ayat apa pon nak guna..
analyse je apa yang patut..
kalau dah tu yang lecturer nak...bagi je la..
dia jugak yang akan bagi ko markah nanti..
bersabar je la...
ingta...malam ni jangan tidur...
satgi besok lagi malas nak bangun siapkan assignment..
biar malam tak payah tidur asal assignment siap..
jangan malam tidur pastu pagi pon sambung tidur..
mentang2 esok kelas cancel...
ustaz pergi BEIJING...
amboi ustaz aku....
suh belikan henfon tanak..haha..
ustaz...ustaz....gudluck ustaz~~~~~~

aishah.......sambung buat assignment.....
ada 3 part ko kena buat...
ni satu part pon tak siap lagi...
ko kena ingat...ko kena study jugak...
rabu malam ada midterm law~~~~
heaven nye rasa....banyak plak keje...
takpe..buat dengann tenang..baru semua berjalan dengan lancar..
insyaAllah mantap assignment ngan midterm nanti....
ok....sambung buat keje...hehe

okbai!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...