Saturday, 5 November 2011

romantik lak aq...haha

citer dah basi jugak aq kutip semula...
as kenangan je pon..

4 jam aq together2 ngan dia...
ntah la..biasanya aq menyampah giler ngan dia...
disebabkan perangai dia yang tak berperasaan tu..
menyakitkan hati sangat..!!!
tapi semalam aq rasa walaupun 4 jam, rasa cam sekejap nye..(aq geli la plak~~~~)
tak cukup lak rasanya...
if nak kata la kan..post2 yang before ni pasal dia, xpenah lagi la pulak aq tak mengamu k..
tapi kali ni aq rasa cam tak nak nye ngamuk ngan kau da...

penah and selalu je aq dengar orang cakap JANGAN BENCI KAT SOMEONE TU, NANTI KO JUGAK YANG SUKA OR DAPAT DIA...
and aq sangat pasti yang selama ni aq tak pernah pon suka kat dia..
bayangkan la seseorang yang tak berperasaan contohnya :
*message kalau minggu ni ko tanya, minggu depan baru reply.. nak ngamuk tak???
*kol tak angkat...banyak kali ni...pastu bila dah jumpa buat muka slumber je tak bersalah..
*janji pas zohor...pas maghrib baru nak gerak...

peh!!!! ni kalau la kawan aq yang ada pakwe macamni..mau bercerai berai gamoknyer~~
aq tak faham la ngan orang yang tak berperasaan ni..
tapi bila semalam aq tanya dia....
ok......kawan2 dia pon yang satu bilik dok marah dia sebagaimana aq marah dia...
so, no wonder la dia jenis tak kisah..
dia dah biasa buat macam 2 kat kawan dia..
apatah lagi kat aq kan..
teman balik kampung halaman je pon..
pastu haritu dia janji nak berubah...
kalau lepas ni dia buat lagi....
hmmmmmm......
aq pasti dia akan buat lagi punya...huhuhuhu..

ok,kembali kepada apa point utama aq...
bukan la nak cakap aq suka kat dia..
tapi kadang2..yela..ko tak pernah la ada pakwe yang ko rasa macam..
"sweet nye u ni...wahhhh...ha..camtu.."
tapi ntah la,lately ni aq yang tersyok sendiri ke ape ntah....
even mende simple pon aq rasa cam...
ok,sweetnye ko....haha(aq gelak guling2 je!!~)
and aq plak tetiba je terbuat sweet plak kat dia...
ok..aq taw dia tak perasan.,....
sebab ape????
ha pandai kawan2 sume....
sebab dia TAK BERPERASAAN.......hihihi

bukan la aq nak cakap dia care....sebab mende 2 sangat jauh pon lagi....
and aq taktaw la kan....pintu langit terbuka ke bila aq selalu bahasakan dia time borak ngan kawan aq as "LAKI AQ"
ok....aq tak pernah siyes pon bila aq sebut camtu....aq memain je pon..
aq cam...ala... laki yang selalu aq tumpang..sebab kadang2 aq naik bengang nak sebut nama dia...huh!!
aq pon start bahasakan dia macam tu lepas ayah aq suh dia anta MINANG!!!
sangat nonsense ke hape kan!!

tapi tu la....tataw nak tafsirkan camane perasaan bengang aq yang dah sikit2 berubah ni ha..
ok,aq dah semakin mereng...
mungkin disebabkan assignment aq yang melambak... aq ter feel lebih??
ok....ape kaitan???
gilo!!!

ala......yang pasti aq tak hingin langsung kat dia atas beberapa sebab....
KLANTANIST tangga paling atas sekali....
and....alorh..aq xsuka kalau family2 dah kenal yang amat sangat...
and lain2 hal...

mungkinkah aq berperangai begini disebabkan jam sekarang sudah menunjukkan pukuk 2 pagi...tambahan lagi,harini dah hari raya aidiladha,....selamat terkorban encik2 lembu sekalian..hihihihihi...

ok la u alls......
my alls dah penat..nak tdo plak...
sok kan nak sembahyang raya..hehe
jom pakat2 solat raya...
tak payah pergi raya pon....
sebab takde kampung!!!~~~~
hehe...
(encik tidak berperasaan selalu nganjeng saya sebab saya takde kampung=((((( )
ok....aq teringat dia je skunk....
sangat menakutkan!!!!~


2 comments:

  1. hewhew.
    even aku tak tau sapa aku baca gak sampai habis.

    jap usop ke? hehehehe.
    ke bukan?
    lalalala.


    neway selamat hari raya gak.

    ReplyDelete
  2. ishhh...memang tak la..
    amboi!! asal kelantanist, ucop je la yang ko kenal kan..hakhak.. ada la someone tu..aq sendiri pon nak tergelak sebenarnya tapi ntahla..mengong kot..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...