Wednesday, 9 November 2011

replace keburukan dengan keburukan?betulke ayat aq?


ok,pic ni tak hade kena mengena langsung...saja sebagai penambah rasa...hihi

assalamualaikum sume..
malam ni aq nak cakap sikit la...
tak puas hati jugak la rasanya ni...
ape tak nya...
sepatut nya kan seorang ayah menasihati anaknya kembali ke jalan yang benar..
ni aq baca......
ok,dia memang taknak anak dia berkelakuan macam tu ke atau dia kata jangan sampai paparazzi ley hidu ape yang dia wat?
means dia tak kisah kot kalau anak dia wat mende macam tu..
sebab katanya,dia suh anak dia tu jaga tingkah laku for the sake of carier anak dia tu...
ok!!! bukan for the sake of Tuhan yang akan bagi balasan sebab perlakuan macam tu..
pe ni weh???pe ni????
hadoiiii....
memang kalau anak tak dengar cakap tu lantak dia la kan..
tapi bagi la nasihat yang boleh membuatkan anak tu rasa insaf la sikit....haishhhh
macam mana ni tanggungjawab ayah yang sepatutnya menjaga tatasusila anak beliau tu..hmmm...
ok la,2 je nak cakap...
okbai!




3 comments:

  1. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau hahaha

    ReplyDelete
  2. JOM JOIN GIVEAWAY MYNA :)
    hadiah berjumlah RM111 :)

    http://mynayusof.blogspot.com/2011/11/11-11-11-1st-giveaway-myna.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...