Tuesday, 8 November 2011

my family raya haji!~~~

salam raya haji semua.....basi betul citer aq ni....k la xnak citer sebab dah basi..
lagipon biler je hari raya aq sangat best?xd pon da sekarang ni,dah tak wujud da suasana hari raya yang meriah dalam family aq as kitorang pon da takde kampung kan and finally kitorang sendiri aq duduk kat kampung...insyaAllah everything done on next year kalau diberi kemudahan semua...
just enjoy the photo!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
1st sekali dah ada pic gedik aq..konon2 xnk tengok kamera..chaitttt!!!!
my bro,luckily dia balik,kalau x aq lepak ngan ayah aq je la
adik aq yang akhirnya dah tinggi dari aq...ok,dia baru form 1...choiii
ok,xmo cakap!!~~
my beloved umi!!!!!!



kitorang pi raya kat rumah future jiran jer~~
xd umah sape2 dah...huhu

ok la bai!~~~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...