Saturday, 12 November 2011

ko nak balik ke tanak????

maafla...pic ni hanya untuk menceriakan suasana jer~
salam uolls....
my olls sebenarnya tengah menyiapkan assignment and presentation untuk next week punya ni..
sambil2 cari info kat internet,sambil2 kan diri la kan untuk menaip...
and sebenarnya jugak.....
ha.....sekarang jam 1:15p.m...
jam 3:oopm aq akan pulang ke uia tersayang...
seterusnya meninggalkan kuantan yang terchenta....
and aq rasa lambat lagi kot aq nak balik...rasanya sekarang ni sangat sangat la bizi nye yang teramat...(nampak la ayat yang bz sangatnya~~~)
and sebenarnya jugak....aq tak siap kemas pon lagi...
banyak pulak aq rasa barang yang nak kena aq cari nak bawak balik..
merata2 dah kalau letak barang kat rumah ni..
habis hilang sume..
tapi nye ha....
aq ni macam dah tanak balik pulak...
ngan buku berterabur,pas2 dok cari sources ape lagi untuk assignment..
almaklum la...tenet kat campus laju sangat~~~~~~~~
serabut la plak aq rasa nak balik ni...
banyak keje tak setel,tapi banyak pulak main tenet,banyak pulang berjimba nya...
dok download citer lagi satu hal....
haha..ala2 kalau lepaking ngan member kat bilik,ada la mende nak ditengoknya...

ala...ok la uolls....
my olls nak siapkan assignment...kbai~~~


1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...