Sunday, 6 November 2011

bikin Gua Stress jer!!!!@#$%^&^&^%$#^(*

pe lah nak jadi ngan aq ni...
bertimbun2 dah rasanya dosa aq ni...
Ya ALLAH..
banyaknya ujian untuk aq...
time aq ngah banyak assignment ni la...
assignmnt yang aq dah siapkan even sikit tapi bagai nak pecah pale otak aq pikir..
tu la jugak yang nak hilang nyer...
aq ke yang tak save file 2?????
ataupun adik aq pi tutup je terus???
haisshhhh...
buat ayat semula la jawabnya...
baru ada point baru nak add...
alik2 buat dari awal semula....
arrrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.......................................................

astaghfirullahalazim

2 comments:

  1. adoi, bertabah la yer...

    aku baru balik berkampung, lepas ni baru seryes la kot nak buat keje. hewhew..

    ReplyDelete
  2. pasti ke nak serius...kat umah ni internet sangat laju,mampu la rasanya nak lawan encik2 assignment 2..haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...