Friday, 11 November 2011

2 hari jimba jimbaan....is it malay words???





assalamualaikum uolls.....
harini gua mau story2 sikit pasal 2 hari jimbaan gua..haha..
semalam vs semalam nye lagi..
the day was soooooo absolutely great!!
over nyahhh....whateva..
papepon pembaziran masih lagi ditahap selamat...


lagipon bila dok kat umah ni memang lain sikit..

setakat rm10?kicik punya hal la..
tapi bila dah balik campus???
"uish...malas giler makan sampai rm10..hang makan pe je weh??"
dok kat umah makan kan free jah..
takat kua tu kejap2....(kejap ke??haha..)duit kadang2 no hal la..
'umi,nak kua jap...'

'ada duit x?'
'ada la sikit'

''nah"......tetttttt...
dapat sikit...
even sikit pon..
cukup2 la nak wat pi tengok muvie ke makan ke kan...haha

khamis 10/11
semangat aq konon2 nak pi library stady sikit la konon kat,...

beg kelas aq pi bawak....ha...besar tak besar la..
nasib baik aq punya beg kelas cun punya..wakaka..
kol 9 pagi la aq gerak suh abah aq anta...
uyu plak tumpang makcik dia p keje,ha.....
makcik nye pon tak dapat nak menghantarnya exactly ke library..
drop kat kmc je...
boleh plak kan...
aq ngan baik hati pon suh la ayah aq benti kat kmc...
exercise sama2 ke library...
uishhhh...kol 9am pon dah panas....
vitamin c jugak yang aq dapat pagi2 kan..

lama tak lama jugak la kat library tu...
padahal bacanya ciputtttttttttt jerrr~~
berceritanya...masyaAllah~~
pok pek je keje nye...
kol 11 bla terus p e.c.mall...sebelum jalan ke ecm,sempat singgah mega..
semata2 nak beli cool blog..xley bla tol!!
kat gombak takde LOL!!!huhu
lepak la jalan2 satu ECM tu...
dah penat,pi launch plak kat PIZZA....
nak try la kan pizza baru...
nak tengok and rasa sikit pizza yang sangat cheezyyyyy tu...
huhu....padahal sama je macam pizza lain..
just ada yang macam meatball topping kat atas pizza tu...masyaAllah...c
heezy sangat..
muak plak aq makan...
tapi booooleh la...
aq bedal je.sebab lapar sangat...

then g solat....jalan sikit lagi...
ok,member uyu nak balik da....
ok uolss...bye....

tinggal la aq ngan uyu...
tup2 azila kol aq....
nak ajak keluar katanya..
aq suh je la dia datang ECM...
ha...sekali plak ngan wani and waida..
ok...lepak lagi......
mak uyu lak amik kol 4 lebih...
pe ag,lepak la kejap sekali..
tapi sekejap je pon, then dia bla da..........
pulak da....dak2 ni lapar...

masuk JOHNY'S plak makan...

(kasi muncit lagi!!!! gler....baru pas makan dowhh)
tapi nampak sedap..makan je larw...
alang2 orang belanja....
thanx AZILA.....belanja we olls!!
love u damn much!!!
dah makan pusing lagi satu ECM tu...
ha....entah berapa puluh round aq jaln lam ECM tu..
naik bosan da nak jalan..
malu satu hal..
tapi xpe la...
orang bukan perasan pon..huhu

sampai la maghrib kitorang berlepak lepaking..
lama dowhh...
dah maghrib tu diorang ajak makan TUTTTT TUTTTTT
TUTTI FRUITTY!!!!! ngaummmmm....hahaha...
Azila belanja lagi???
thanx u soooooo much again weh!!!
thanx sanggup layan kawan2 yang sengal cam kitorang ni..
tak lupa jugak ko yang paling sengal and yang paling cool giler...
hohoho...
penat giler jalan...
kol 8 baru sampai rumah...
huhu...
puas hati berjimba2....

2nd day (hari esoknya...)......
nanti la...penat lak nak menaip...
satgi eh....
nantikan...da~~~~



4 comments:

  1. memang macamd iari dah ko tulis. aku pon seronok je baca sampai habis.


    ada wey cool blog kt jj. tapi nak pegi semata nak cool blog mmg tak la kan. haha.


    syok yer jalan, kata nak examm! heppp.

    ReplyDelete
  2. memang diari pon da aq buat blog ni...
    bosan menulis...nanti ntah kemana2 hilangnya buku. dok dalam ni diam2 tak hilang la..

    ha..nak pulak p jj semata2 untuk cool blog kan...
    yang kat hs 2 tak best langsung..mahal saja je

    nak exam kat gombak..kat umah hilang da la exam..hihi

    ReplyDelete
  3. gua tak pernah makan tutti fruiti..nak jugak

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...