Monday, 10 October 2011

jodoh????

salam semua....
hehe...topic harini adalah jodoh yek..
so...sape rasa dia ada jodoh ngan si pulan dan si pulan..??
haha...

semua orang pon tahu yang setiap jodoh kita tu telah pon ditentukan oleh yang Maha Esa..
sape yang tak tahu??
mungkin ada yang tak tahu...perhaps la..
mungkin dia tahu tapi buat2 tak tahu,..
maksud aq kat sini,
sape yang suka sangat kat someone tu and dia rasa sangat berjodoh ngan someone tu sampai buat macam2 la...
ada yang tido pon tak lena,kalau lena pon dok terbayang je wajah hensem@cantik orang tu, tu yang ley tido lena...yela,kot2 mau temimpi bersama....haha..
(ok,ayat aq sangat tak memuaskan...k,aq tak pedulik pon.asalkan aq paham..sape yang tak paham ley try google la...MOTIP!!)

sebenar benar yang sangat benarnya.....
aq terjumpa la someone yang aq TERsuka dulu2 kala....
masa 2nd sem tu aq tersuka dia...dah lama tak jumpa, tapi bila TERjumpa tadi...
rasa suka tu cam tak nak hilang plak...camner nak wat ek???
aq memang tak la dah nak tegurnya...
dulu masa aq TERjumpa dia last sem aq dah pon mulakan step untuk tegur dia...
just say hi and ada la cakap pasal result exam...
that's it!!
ni dah TERjumpa tadi....
tak nak dah la aq mulakan teguran...
malu kot nak tegur....sebab aq pompuan...tak malu kan aq...haha.
tapi macam banyak kali jugak la terserempak kat choclate fair tu...
tapi cam masing2 taknak tegur..
aq macam sedar jugak dia cam nak tegur aq, tapi cam just jeling2 dari jauh...
and aq sangat terperasan la kan dia cam nak tegur tapi cam malu kot or takde pape pon sebenarnya,../
tapi dia memang aq nampak macam pemalu la jugak...
cuma time presentation je cam cool la...
wahhhh..hahaha

tapi ruginya tak tegur....dah 2 tahun aq dok kat sini, terjumpa baru 3 kali je kot setakat ni..
dah la susah nak jumpa kan....
lain kos pulak tu..

tapi sebenarnya aq tak kisah,...
aq cam kalau tak terjumpa dah maksudnya tak berjodoh la kan...hehe
biar la...
aq setakat ni tak pernah suka orang betul2 punya suka...
sebab taknak keciwa...

tapi aq dah pernah buat orang keciwa....camner???
kesian kat dia....
tapi pandai2 la kan dia hidop...huhu
selfish ke aq???
sorry dear~~~~~~

huh,kenapa la aq boleh suka kat orang yang takkan or tak pernah suka kat aq...
and kenapa jugak aq boleh tak suka kat orang yang suka and sayang kat aq??
uishhhhh...ayat giler jiwang nak mampuihh..
puiii puiii...
aq ke yang keluarkan ayat2 ni?
haishhh....
rasa cam tak patut plak...

takpela.....just saja je taknak bagi berhabuk blog aq ni...
2 yang ada je ayat2 merepek yang keluar!!~~

aq ngah nak merepekkan diri.....
mentang2 kelas cancel tadi..
balik terus on9 n post mende2 cam ni..

so konklusinya.......
aq tersuka dia semula after terjumpa tadi.....
haha....aq harap aq terjumpa lagi...
tapi mungkin tak da...
xd jodoh rsanya....

dah2!! merepek plak petang2 ni

2 comments:

  1. utnung la terjumpa dengan orang yang disukai... hehehe.

    suka la nak suka. fitrah hidop la tu.

    tapi asal tak dera diri sendiri dah laa. =)

    ReplyDelete
  2. terjumpa je la....
    tapi kalau disukai tu lagi untung..haha..
    ko pon,takkan tak terjumpa ngan skandal teji abu tu..haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...