Tuesday, 4 October 2011

disputes among your partner......

aq rasa la kan...
the more u spend time with your partner,
makin banyak mende yang tak puas hati,
and of course asyik nak gaduh je keje

aq penat tengok kawan aq hari2 nak gaduh ngan balak dia...
padahal aq rasa sekecik2 masalah and ketidakpuasan hati je pon..
aq bukan la tak suka serious kat any masalah ke hape ke.
tapi ala..mende kecik ley settle ngan mudahnya kot..
takkan nak buat hal 2 jadi makin besar??
pastu mula nak clash la bagai...
and please la.....
untuk both girl and boy, please respect privacy of your partner and if korang nyer bf/gf xsuka korang buat something 2,please DON'T DO!!!!
kang kalau balak korang mengamuk....ha...salah sape????
pikir2 la sendiri..
kang sibuk nak break....menyampah aq....

ok,aq tak pernah experience mende alah tu sume, tapi setakat dah tengok sume kawan2 aq cam2 dah cukup untuk buat aq fikir, COUPLE itu menyusahkan...instead of sangat membazirkan duit aq..baik aq pi shopping ke hape ke....ada jugak barang aq dapat, daripada aq beli present / pape barang tuk balak aq ke kan...

tapi.....siyes aq jelesh kalau sume kawan aq sibuk reply message balak diorang, sampai seminggu 2 dua tiga kali topup la.. terabai aq sekejap..
kalau aq....sebulan sekali baru topup...seee.....jimat kan..haha.
pastu weekend je,ada je kang balak diorang ajak tengok muvie...keluar la mana2 pon...
see...aq jelesh jugak,aq dok la kat bilik je...takpon saja nak membizikan diri ngan program..
takpon balik ke kampung halaman....kan senang...sebab aq rasa aq memang lebih rindukan orang kat rumah daripada balak kot!!! haha...
see....alhamdulillah,dapat mengelakkan daripada ZINA....
*zina mata
*zina hati
terpegang tangan zina ape ek?
ha..macam2 zina la...
kalau berdua-duaan dalam kete boleh ke ek?
maksudnya macam balik kampung berdua ngan kawan yang lain gender...
??????????
kalau aq.....rasanya boleh kot,sebab nyer taktaw la....haha
tak buat research lagi apa sebab tak boleh and apa sebab boleh..
tulun sape2 bagitaw ley x..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...