Monday, 24 October 2011

dihantui mid-term~~~~~~

aq sarankan jangan baca...
ni untuk tatapan aq yang tengah jiwa meragam+ jiwa meracau..
hahahahaha(terpaksa buat2 jer rasa nak gelak!!!)

musim exam itu musim giler untuk student macam aq....
musim exam itu musim stress untuk students seperti aq..
musim exam itu musim emo aq meningkat naik mendadak...
musim exam musim aq kurang makan walaupun tak kurus2..

aq tak suka exam....
ye...asal nak exam je..semua sifat aq berubah..

belajar untuk exam???
ye....memang belajar untuk exam...
kalau tak belajar untuk exam tak cemerlang la result nanti..
kalau setakat belajar and faham..
memang mampu la kan.. ecah boleh!!!
ha,tak payah exam kan senang...
semua orang boleh graduate ngan cemerlang..
lagi senang hidop..


alorh....aq tengah down giler sekarang...
setakat yang aq exam dah bape paper ni...
semua cam 50/50 je...
macam haram giler aq jawab!!!!
(saat ni aq memang xlalu nak buat muka marah..masam tahap cuka je aq rasa ni..)

Ya Allah...ape la dosa aq...
susah sangat nak lekat aq baca ni...
nak kata lama tak balik umah...
tak jugak...
semalam baru balik sini...
takkan nak menggila lagi wat cam ri2 gi berjimba2 ngan farahatun...
hadoii...membazir duit aq je..

nak shopping!!!!!!!
sape nak belanja aq weh??????
hadoiii.....

bak kata kawan aq..
ada pakwe senang......
kadang2 pakwe belanja shopping....
belanja makan...
pakwe kol ajak kua jalan2..
apesal takde orang nak ajak aq cam2?.....
sape nak teman aq tatkala aq ngah sedih2 camni...??
nak belanja shopping memang tak la kan kawan aq yang nak belanja..
semua support sendiri je la....
jangan kata nak shopping..
henfon aq pon xberbunyi...
setakat message.."weh,exam masok pe?biler?"
biasa dah message
cam2...xd yang lain dari yang lain ker?
huhuhuhu....

ada pon time nak balik rumah je la kan kawan aq belanja...
"ha,ko nak ape???"
wah!!! CAM SWEET JE KAN.....
2 je la sorang laki aq yang konon2 sweet tapi tak berperasaan...

adik aq pon dok gelakkan aq je bila ayah aq citer kat dia yang ayah aq nak kawinkan je aq ngan budak tak berperasaan 2.....suka hati je bapak aq ni...
memang la kompom orang tak marah...
dah muka aq ni nak letak kat mana??hadoiii
kalau dah memang aq suka takpe jugak...
ni aq memang tak ah nak suka...
memang aq tak nak la kat dia 2...
ntah la....memang aq tak mampu nak suka kat dia..
and aq rasa dia pon akan fikir macam..tu
ok...lantak je ngan pemikiran aq yang macam tu..

jodoh aq tak sampai lagi....
ok...aq melalut malam ni sebab desakan emosi yang meraung2 suruh aq merepek...
unstable emotion namanya ni!!

da....sibuk nak merepek...
tapi tak tenang2 jangan.....



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...