Sunday, 2 October 2011

aq patot menyesal??? yeke?


assalamualaikum semua....
haha....lama sangat2 rasanya tak ber update blog aq ni ha...
bz?
sikit la kot...
tapi yang pasti u kesayangan aq ni taknak pulak bagi wireless kat bilik aq 2..
sangat menyakitki hati aq je la...
huhu

tak pe la..
nak wat camner..kena sabar je..mungkin tahun depan kot baru nak dapat wireless free ni,~~

so sekarang aq nak citer pasal mulut aq yang nak kena makan cabai kot semalam...

haha..pedas tak pedas la ayat yang aq lontarkan..
mau terdiam mereka...
camni.....

jap,kalau korang nak teruskan baca takpe,tanak pon xp..aq aq saja nak bagi peringatan kat diri aq n kengkawan yang mulut laser cam aq ni..haha

1-semalam....pas balik program aq ikot la kawan2 program aq semua ke rumah salah sorang
kawan program aq ni....

2- kol 6.30 mula perjalanan ke rumah kawan kitorang tu and biasa la kalau habis program kol 5 lebih pastu penat lagi, mana taknyer start kol 7.45 jugak la aq keluar dari bilik semalam.
so opkoz aq penat gile gaban...balik terus mandi n b4 tu borak2 jap ngn membe kat bilik.

3- so, situasi dalam kete opkoz la aq cam nak terbaring n tertdo sebab penat kan....
sekali kawan baru aq dalam program kitorang yang dok kat sebelah driver tu main tukar2

channel plak...hadoii!!! pening kepala aq.aq sebenarnya biasa je buat mende2 gitu.. tapi beragak la jugak.ni lagu pon tak habis lagi ko nak tukar da...
ikut sedap halwa teling kau je..telinga n kepala aq camner?huhu!!
ape lagi....ayat aq yang macam mengamuk tapi takpon sebnarnya "ada aq potong jugak tangan ni kang!!!!" weh,serius style aq kalau cakap memang macam tu kot.sorry r bro~~lu kalau nak marah gua pon takpe la..gua tak kisah. tapi aq bukan jenis orang yang cakap lembut2 nak kasi orang cair punya. even ayah gua pon selalu je tegur gua kalau dek
at umah tu suh lembut sikit. takpon kalau ayah gua kol,"amboi,kasar nye cakap...lembut sikit,macam nak marah je~" haha. tapi ayah gua sporting,dia tak kisah sangat pon sebenatnya...just nak suh gua lembut sikit je..


4- pastu, budak tu terus tarik tangan dia n tak tukar2 dah channel 2.haha..driver je yang tukar plak...cian plak aq tengok dia....tapi 2 la,aq bukan pemarah sebenarnya,tapi cara aq 2 yang kasar...sorry guys...

5-situasi marah yang ke 2- time on the way balik n dah nak sampai kat mahallah aq...
kena lagi budak ni....haha, budak baru lam program...xp la taktaw kan style aq,ni nak bgtaw ni...huhu. ada plak nak argue ngan aq pasal mahallah aq...huhu. mahallah halimah takde?
aikk,,aq yang dok mahallah tu, ko pulak sesuka hati kata takde...kau perempuan ke? haha, kalau pompuan meh tukar mahallah sekali, boleh kenal mahallah baru...
ye, aq taw depan mahallah aq ada ruqayyah n belakang tu maryam...tapi xd pintu gerban
g besar tulis maryam,ye aq taw..tapi bila aq cakap ada tu/..ada la...takyah nak argue bagai..
"uish,ada ke mahallah halimah?kat situ bukan ada maryam ke?bukan ruqayyah ke? mana ada la..." ha,dok cbuk nak argue tiba2 ayat kasar pulak keluar dari mulut aq "diam ah!!!!!"
maybe bagi dia kasar kot,tapi bagi aq takde la sangat..membe aq selalu kot cakap macam tu.. takde la nak marah pon. kitorang kalau guna ayat tu buat guraw je kot..tapi 2 la aq nak cakap... cara aq cakap tu boleh buatkan orang terasa,tapi nak buat macamana, cara aq.. forgive me
guys~~ i dunno if it may hurt u..
n sorry jugak kat my dear fathin....tercakap word haram tu... sorry sangat!!!~~~~ luv u.....


ok......ni baru mahallah maryam namanya... aq mahallah halimatus saadiah ye~~hehehehehe


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...