Saturday, 10 September 2011

tak sabar giler!!!!

IIUM......i'm coming.....
rindu aq la tuh...
wuitt...aq lagi rindu ko sangat sangat dan sangat..
my beloved U....
over tak?haha..

aq tak sabar nak sampai...
jap eh..lagi sejam aq bertolak...
dalam 3 jam sampai la..
tapi untuk you punya pasal,i drift je la,insyaAllah 2.30 je i punya bapak drift..
xley laju sangat...ada orang tersayang yang dalam kete..
lagi satu...i tak rela nak bayar saman banyak2 u...
duit nak beli buku tu,wat belanja lagi..
huhu...

ok aq sengal cam errkkk....
watever...
siyes aq tak sabar nak sampai..

tapi aq penat giler...
sebab ko aq kena kemas baju sume...
cari dan cari dalam almari...
baju pe yang aq nak bawak semula..
dekat ampaian sume aq dengan baik hati angkat sume baju, lipat bagai..
simpan pulak dalam almari kan..
farah si pemalas...jangan harap dapat pertolongan dia..chaitt!!!

baju kurung pon dah tinggal sikit...
camaner nak pi kelas ni..
pompuan bese la..
kalau pakai baju tu macam sebulan sekali je..
tiap2 hari tukar..
segan la kalau laki nampak...
"eh,bukan ko baru pakai ke baju ni?"
tapi aq bedal je..giler nak simpan baju kurung dalam loker sampai 20 helai..
kalau 5 hari kelas 5 helai x 4 minggu.. tak ke 20 helai..betul tak aq kira..haha. aq budak politik, bukan akaun,kalau salah takpe kan..huhu

so..baju kurung aq baru je sampai lagi 2 helai..
bertambah la 2 helai...
tapi satu lagi baju kurung aq tertinggal umah atok..
and aq pasti n sure baju aq dalam loker macam dah rosak..
sebab batu garam punya pasal...
boleh plak kan aq letak je dalam loker macam tu dengan baju sume..
ayah aq kata boleh rosak sume baju dengan almari2 tu sekali..
sengal betol aq..
aq mana tahu..
salah aq la tak balut batu garam tu..
huhu...
macamaner la keadaan loker aq tuh..
dah la saman aq tak bayar lagi..
rm50 tuh...
sebab aq tak register elctrical item...
time last2 day jugak la dia nak cek..
bengang giler aq..
saja je...
haishh...
k la...aq nak sambung kemas baju,pastu nak geledah sikit rumah ni kot jumpa banyak syiling 50 sen n 20 sen..
boleh jugak aq laundry baju kat sana...
pastu kol 10 nak gerak..
boleh rehat banyak2 kalau gerak awal..

oh ye...
sebenarnya aq sepatutnya balik ngan member aq..
tapi disebabkan dia tukar time perjalanan,
ayah aq terpaksa hantar...
sebab nanti lambat sampai..
ada ker nak gerak lepas asar...
memang kompom sampai malam kat IIUM tersayang tuh..
dah la berdua je,berlainan jantina...
ayah aq risau sangat kalau papehal kang aq berdua je..

aq taw ape mak ayah aq pikir..
kalau tetiba excident..
pastu innalillah...
kau berdua je dalam kete...
malu nyer kat both side kan...
so..aq paham...
and aq just follow je pe ayah aq cakap.
kalau balik pagi ayah aq benarkan je..
ni dah lambat sangat...

dah la kang takut mak dia bising balik berdua,sama je la ngan mak aq..
n giler + terkezot sel2 otak aq ngan jasmani aq...
idea bapak aq yang cam...erkkkkk...bapak aq ley cakap camni...
"susah sangat takut orang marah korang berdua...suh je dia anta minang...senang citer!! kompom orang lain tengok pon takkan marah..."pehhhhhhh...suka plak aq kat dia kan...huh
semalam dia bagi idea lagi mengancam "buat macam orang mesir je larw...kawin mut'ah.."
aikkk...jauh tol dia pikir...
dahsat pemikiran bapak aq ni...
orang lain kompom la tak marah,siap ley nak gelak2 plak kan kalau tengok..
aq ni mana nak letak muka...??kompom aq yang marah..
hadoiii malu nyer..
takkan ngan dia?? perangai tak semenggah...
pastu aq muda lagi plak...dia pon macam nak kan ngan aq??
mintak jauh la....walaupun umah dekat..
thatnx jer...even i am yet not having someone special...aq takmo la...

ok tu je...
okbai.....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...