Thursday, 1 September 2011

lebaran kurasai...kegembiraan jauh di hati..

semua orang seronok upload new photo...
stress pulak aq tengok!
seriously raya tahun ni aq tak rasa papepon..
tolongla...tak happy langsung!!
sebab tak photoshoot???
entah...maybe that was one of the reason.....
tapi memang tak happy giler la..
padahal kitorang kat rumah dah cukup kuota pon..
7 orang kat rumah!!
nak ape lagi..
haishhh
aq plak rasa nak marah sebab tak gembira di hari raya..
tu satu hari di hari raya dah tak gumbira..
apetah lagi raya ke 2 dan ke 3 dan seterusnya...
memang lagi tak ah....


tu lah kalau kampung dah tak de,pastu tambah plak lagi family nak bergaduh bagai...
anak2 jadi mangsa keadaan...
problem kan kalau jadi macamni..
kat umah plak cam tak best nak raya...
cam biasa la pagi2 salam sume n dapat duit raya bagai..
that's it..! pastu pi raya..dah...balik tido..(penat kan)
dah la plak tu satu helai je baju raya aq tahun ni..
yang lain sume tak hadi da yang nak tolong jahitkan..
pandai2 la sebat baju lama je,buat2 vogue..
and nasib baik la tak pergi beraya kecuali 1st day tu jer..


kira cukupla baju raya aq tuh...
aq tak kira...
nak photoshoot jugak...!!!
sok balik JB aq akan laksanakan..hahah(gelak jahat!!)


da la...aq bosan jelesh kat orang..
bukak fB sume upload baju raya baru!~~
cantek2 plak tuh!~


k da....



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...