Thursday, 1 September 2011

jom pi rumah retiss....haha


agak agak kalau aq pi umah retis..hari raya aq makin ceria tak?
hmmmmm.....
ha..cik2 n encik2 retisss semua..takmo ajak aq beraya ke rumah ker?
aq dah tak larat nak menghabiskan cuti raya kat rumah tanpa ada perasaan berhari raya langsung..
sekurang kurang nya kalau aq pi rumah retis ke kan..bahagia la aq kejap.. tapi aq nak pi umah faizal tahir boleh????wakakaka....

sekarang jarang nampak dia kat TV..aq suka and rindu giler nak tengok dia kat TV..
ha kau..kat TV pon jadi..

lambatnya nak 11hb...
aq tak sabar dah nak pulang ke UIA terchenta!!!!!
windu kat member2 yang comel semua~~~
tak sabar dowhhhh...
haishhhhhhh.......
tunggu aq datang ehh UIAM ku yang cantek dan hensem!!


aq ingat UIA,,,aq teringat jugak budak yang noob tuh....chaittt!!
takpe.....bapak aq anta untuk yang start new sem camni...
the rest aq akan balik sendiri... berdiri sendiri je..takmo mintak tolong orang yang tak boleh harap dah!

jangan risau...aq takkan susahkan kau dah....
baiklah ko pergi pagoh cepat2!!
aq takmo jumpa dah!!]

you are not a friends and never want to be friends...


aq teringat je aq jadi emo!!
dah la sengal...removing u from my mind..that's it!! fullstop!

oh yer...
esok aq akan pulang ke kampung...
itu pun sebab nak hantar makcik aq..
kalau dia tak datang sini,memang tak r kitorang balik sana..
huh..

ok bai!!~~~~


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...