Thursday, 15 September 2011

i'm joining this...wanna follow???

last few days....
i am me....ecah...
started to join a website call ads4bucks.com...
anyone ever heard bout that?
u can share with me coz i am still new...
and i think i'm quite late for this...
how can i'm not joining this at the earlier...huhu

i still have many thing to pay...
my bill phone...
tuition fee...(over..ptptn ada padahal)
renovation for my future room...
all the furnitures.....it's all bout money..
my future DSLR~~~
my God!!~~ alot more~

so...i have decided to follow my new friends footstep as i can see the improvement in her life..
he and she can buy what the want...
and the same as that boy...BMW in 4 month after joining this..
awesome giler!!

sape nak join aq...???
jom register...
harini last package ni..
murah giler kot tak macam sebelum ni..
that's too expensive that i cannot afford...
lagi banyak korang amik..lagi cepat naik...

tak paham kan???


pastu nak tengok lagi.. kat cni https://w3.ads4bucks.com/index.php

siyes mula2 aq tak caya giler..tapi bila dah join..
nampak la hasil...
and taw la sources dari mana income tuh...
biasa sangat aq tengok..
yang pasal iklan dengan modal hanya rm20..
macam scary je modal tak banyak tapi tak buat keje n just dapat duit...
macam yang ni kitorang kena wat keje je,, cari orang je n explain a little bit..
pastu boleh jual service..through that ley dapat income..
it's actually not like MLM la..
entah,aq tak paham sangat MLM ni..
tapi orang biasa cakap MLMtak ok...
i don't know why..tapi that;s what people say la kan..

so...sape nak taw ley tgk la eh kat cni..http://ads4bucks.com/home.php
n https://w3.ads4bucks.com/index.php

kitorang ada group n group leader akan guide kita sampai kita excellent!!
and memang group ni sangat cooperative sangat2...
helping each other gler!!
havoc la~~

petang ni taw last day register untuk harga yang murah,...
lepas ni harga biasa n no package at all...
sekarang business ni da sampai indonesia n will insyaAllah bertapak kat India pulak~~

kalau tak de ilmu pasal IT pon everything akan diajar oleh leader..
ok...korang ley contact kat FB aq if ada pertanyaan...



1 comment:

  1. oh ye....sape2 yang nak letak iklan kat website...it's for free!!!~~

    so tak perlu bayar macam nak letak kat facebook tu ke kan..

    so sape2 yang jual online selalu tu boleh la join!!~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...