Saturday, 6 August 2011

tarawikh...



before bulan ramadahan datang haritu aq berharap sangat dapat penuhkan hari hariku setiap malam dengan solat tarawikh..

tapi........

hari pertama pon aq tak pergi..

pe hal???

haishh..

ok, sebab memang tak dapat sembahyang..

hari kedua ^_^
hari ketiga ^_^
hari keempat $^&%&*(&(%^$%$#%#$
hari kelima #@*+_&^%$@#*&^%%
hari keenam ^_^
harini (&*^&%^%$W*&^%$#@

macamana 2??
hahaha...

betul la ayah aq kata..
kita nak buat mende baik ni kena berterusan..
sekali kita terlepas buat..mesti da rasa malas nak buat..
susahnya nak consistent...

aq plak kalau nak pergi memang nak kena ada teman..
da kawan aq takde memang tak pergi la aq..
nak berjalan kaki sorang2,melintas plak kat tengah2 brother2 yang hensem dan macho tu kan..
pastu ramai plak tu kan pakcik2..
owhh..segannya..
semayang kat rumah je la aq..
tarawikh sorang2..
tapi buat ke aq?

alhamdulillah....
selagi aq mampu..
selagi diberi kudrat..



2 comments:

  1. suke kata2 ayah *kita nak buat mende baik ni kena berterusan.. sekali kita terlepas buat..mesti da rasa malas nak buat :) nice sharing. ade nsht dlm msj. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...