Friday, 12 August 2011

baju raya korang warna ape ek?


assalamualaikum....
selamat hari ramadhan yang ke 13...
so..da berpuasa sampai hari ke -13 ni
,
camaner perasaan?
camaner tarawikh korang plak?
camaner perot korang?
haha..tu yang paling penting sekali tu??
camaner plak dengan kelakuan korang?
AMALAN??

masih macam dulu ke?

ataupun dah ada peningkatan?
peningkatan apa?

amboi!
mestilah amalan ibadah harian..
tapi kalau aq tanya...
korang masih selalu keluar tengok movie ke?
ataupun masih pegi menyalak kat karaoke jamban@ karaoke box tu?
ataupun melepak kat depan rumah ngan awek?
ataupun jalan ngn awek p cari baju raya?
hado?

tak dah????
yeke??
pasti ke ngan jawapan tu?
sape yang rasa dia tak wat da ley la cabut kuku kaki...hehe

ok,aq pon ad wat satu daripada di atas....huhu
sekali je ok,takmo buat dah pasni,
pas bulan ramadhan plak..

ok,sebenarnya aq nak tanya camaner ngn baju raya korang?
da siap?
takde orang nak terima tempahan da?
takpe,baju siap kan ada..

sebenarnya...
ok..kejadian yang sama jadi kat aq,
so the solution that i took...
beli terus baju siap..
nanti habis kang yang cantik2..

raya taon ni aq nak pilih warna turquoise..
tapi disebabkan lambat hantar..
aq terpaksa beli yang siap..
n i chose orange colour~~

awal kan aq post entry sal baju raya ni?
takpela...nanti dah lambat2 habis sume nak post sal baju raya,
so,aq amik dulu..huhu
camaner?da jumpa pilihan hati,jantung pisang kesay

angan yang paling disukai dan paling diminati...?

sape punya baju raya dia sama ngan saya??
jom pakai sama2,tangkap gambar bersama,
biar jadi boria yang vogue..huhu





6 comments:

  1. baju raye saye warne putih n warne kuning :)

    ReplyDelete
  2. mr right nye wane hitam.. bile da besar ni, da malas nak ade baju yang warne2 . hehe

    RUPA PARAS BUKAN SEGALANYA(:

    ReplyDelete
  3. kite punyee kaler perpel, taon nyh wat boria dlam pemeli, my mom yg nak, kih3 :0

    ReplyDelete
  4. aku tahun ni beli siap dlm keadaan shopping yang berapa nak best.
    kaler?
    biru ng merah kot.

    mak aku ckp yang biru tu buruk sangat. and i regret, but what should i do? pakai jelaa. GRRR

    ReplyDelete
  5. falia : wah..sweetnye colour tuh..lembut je~
    cantik menarik kaumemang da bomb kebaboww la pasni..huhu

    mr. right : hitam look so matang la kan.. mesti kacakbergaya la lepasni.. tapi boleh jadi cam polis or dak askar yang baru abis rekrut plak..hehe. asalkan rambut jangan botak..nanti takley beza plak..haha guraw!!!

    urzain : wah..sama la kita.. mai la beraya umah .. matching gitu..(tetiba)

    emeera : family boria...macam masa skolah rendah dulu kena pakai warna sama je se family..huhu. baru orang nampak keteguhan family tuh..=)

    ecah : wah..both colour garang jowt.. takpe,ko putih nampak cantik n manis je lorw~~
    abaikan kata2 mak ko..2 kan pilihan ati ko~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...