Friday, 5 August 2011

Ally Iskandar putus tunang...??


ok..aq lambat tahu...
apasal??
gara2 aq tak sempat baca gosip..
nak2 sekarang aq balik keje je penat..
nak on9 sekejap pon malas..

boleh plak kan nak tahu gosip2 time2 pose ni..
kurang pulak pahala pose aq..

tapi kan..sayangnya diorang putus tunang...

tu la kadang2 aq geram sangat orang buat grand2 ni..
nak tunang je pon padahal..
kan senang tunang n nikah wat 1 hari.

tapi sebenarnya lagi susah kan..
kang kalau becerai nak kena masuk court bagai..

betullah la tu..
sebenarnya memang time tunang tu la kita nak berkenal kenalan..
tapi tu kalau jenis yang tak bercinta sebelum tunang la kan..
mesti la ada perasaan kurang persefahaman tuh..
tapi kalau da bercinta bertahun2 pastu tunang then putus..
sayangnya..
tapi TUHAN lebih tahu,
pe ley buat..

so..kena pandai2 pilih pasangan hidup..
sebab kita nak hidup lama ni kan ngan dia..
sehidup semati..
kang kita gi dulu
dia plak tak pergi2..
haha..
cari ganti la der~~~~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...