Monday, 18 July 2011

zaHiriL the Best la...


uishhh....
sume citer dia aq suka kowt.....
even bukan semua citer dia aq tengok....

ha!!! jangan lupa...malam ni JUVANA last episode dowhh..
citer tu memang best giler r aq rasa..

pastu...

ha...movie yang dia berlakon yang baru ditayangkan....
baru tak baru la..
aq je yang lem___ sangat tak pegi tengok lagi..
menci la lambat p tengok!!!
huh
ntah pape takde orang nak ajak aq kua p tengok muvie..
xp..sok aq p kuar sendiri je sensorang..huhuhuhuhu

ha..cite baru dia...takkan taktaw..
"tolong..awek aq pontianak"
cam comel je cerita tu kowt..
walaupun aq bukan peminat cerita melayu tempatan,
da aq bukan la jugak suka p cinema n tengok citer melayu..
tapi disebabkan aq cuti...kat rumah takde keje nak buat..
duit pon macam takde je..
tapi mampu lagi la nak p tengok wayang tu kan..

so,sape yang tak tengok lagi citer tu..
ha....
jom la kita p tengok..
aq memang suka tengok citer yang macam cute2 ni...

ok..aq taw ramai yang da tengok!!!
da..jangan wat aq jeles..

aq taw aq je still yang paling kuno tak tengok lagi....

2 comments:

  1. cool cah.
    aku tak tengok lagik. HAHA

    btw, aku suka gak dia nih.
    tapi nak muntah tgok watak dia dalam juvana, ayu sangat. HAHA

    ReplyDelete
  2. agak r..cakap pon giler slow motion dowh...haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...