Saturday, 30 July 2011

reunion lagi...reunion lagi....~~

hmmm.....seronok ke asyik nak reunion jer??

ataupun sepatutnya kita tak payah panggil "reunion"
cakap je nak wat jamuan or perjumpaan ramai-ramai...
tapi kalau untuk budak sekolah sendiri jer yang boleh datang tak ke nama nya REUNION???
haha...

takpela kalau nak wat selalu...
tak salah pon..
cuma orang selalu fikir...
"ala..tak sampai berapa tahun nak wat lagi,bosan la asyik jumpa.."
"la...aq nak tengok perubahan muka da tua or dah beranak pinak nanti,bawak sekali ngan husband@wife@anak...lagi best.."
aq pon memang teringin nak macam tu..
mesti lawak kan..

tapi takpelah kalau nak wat reunion awal,
kalau ada kawan2 yang dah kerja..
(boleh pau!!!!)
haha..habitat aq tuh suka pau orang..


tapi bukan ker kita wat reunion sebab nak berkenal-kenalan semula..
dan mengeratkan semula tali silaturrahim...
taw...dalam satu batch dulu tu,kenal ke semua orang sekali??
TAKKAN????
ha......
kira berfaedah jugak la...

da la..ngantuk...aq merepek jer keje..
huhu..
nytezz

4 comments:

  1. itu dah bukan reunion itu meet or gthering.
    best la dpt jumpa kawan2 lamaa.

    tapi kalo mmber sekolah rendah meet balik mcm segan2. sekolah menengah ok la. kan?

    ReplyDelete
  2. hehehe...tak suka reunion.byk kenangan pahit je kat sekolah dlu...




    kdg org ni susah nak beersyukur dan menghargai apa yang dia ada...tu sebab kekasih depan mata pun dia tak nampak...nak juga mencri kekasih gelap...

    ReplyDelete
  3. aisha: best n sangat segan kowt!! malu3~ tapi ramai yang datang memang yang rapat.. ada yang tak rapat 2 tak berapa nak tegur pon sebab segan giler!!!

    ReplyDelete
  4. tamlagend: kenangan manis kat skul rendah..skul mengah tak suka..
    tapi rasa bengang kalau kita ingat orang but orang tak ingat kita...
    so,sekarang malas da nak ingat orang sangat.haha
    majuk.hikhik.


    2 la...asyik nak cari yang gelap je..ngada tol

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...