Wednesday, 27 July 2011

MARIA OZAWA(artis),kenal ker?


ok......semalam aq ada baca entry pasal video porn...
ok,scary kan bunyi....haha.

papepon,ada a little bit info la pasal orang yang suka tengok porn ni...

suka la 2???
huhuhu...selekeh la..
biasanya laki la yang suka tengok....
aq taw..

dalam entry awek tu la cakap orang laki ni suka tengok video porn maria ozawa..
aq pon tak pernah dengar pasal pompuan 2..
rupa2 nya dia orang jepun..
memang tak la kan aq nak search pape pasal jepun kan..

but then,aq jadi curious and terus taip kat youtube..(MARIA OZAWA)

ok....so terrible...
ala2 hotz gitu...

hot chick??erkkkkkkkk.....

menakutkan kan je..
tu baru tercurious nak tertengok kat youtube...
ok,terus tutup..
tak sanggup nak tengok..

ishhhh...pe la laki suka sangat tengok??
takde faedah pon la...

melemahkan minda ada la...

jadi scary ngan pompuan 2..

3 comments:

  1. tak kenal...tapi pernah dengar nama dia...
    hmm~
    nauzubillah~

    ReplyDelete
  2. dia femes kot.
    adoi.............

    porn nih mcm makanan dak2 laki yang tak beriman.

    sebab porn la jadi hal yang tidak2.
    fuh!

    ReplyDelete
  3. ko biasa tengok eh ecah~~~..haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...