Sunday, 17 July 2011

kawin...kawin..kawin!!

uishhh....
semua orang nak kahwin...
apasal ni??
musim mengawan ke hape??
haha...

owhh...
yelarw...
semua tu dah jodoh....
nak buat macam mana kan..
dah jodoh ni kata orang jangan di lambat-lambat kan..
kang banyak pulak yang kena cekup dek Pejabat Agama..
tak ke lagi susah..
lagi malu...
banyak pulak yang mengumpat..
banyak pulak yang mengata..
dan banyak pulak yang tetiba dapat dosa kering...

mintak jauh la...

tapi bikin aq jeles je larw..
ramai pulak yang nak kahwin ni..
kawan aq pulak 90% dah berpunya...
lagi jelesh...

sape tak jelesh weh...

orang lain dok keluar ngan pakwe..
message2 ngan pakwe..
chatting ngan pakwe...
y.m ngan pakwe...
video cam ngan pakwe...
pakwe dok jemput nak dinner malam2..
habis kelas je pakwe message...
beepppp..beeppp..(bunyi slow je,yelarw..kan dalam kelas tadi..haha)
"awak da habis kelas??"
uhh..menyampah pulak aq..

ha...ni aq nak bagitahu........................

jelesh2 aq pon,aq bersyukur sangat...sangat dan sangat....
Allah still lindungi aq dari melakukan maksiat2 kecil ni..
yela..kalau selalu jumpa..
ape korang wat...??tpu la kan kalau tak penah buat...

1-tenung2 mata....
2-ooopppsss..terpegang tangan pulak...
3-tak penah ke bagi pic yang tak pakai tudung??(ikut pengalaman membe..hehe,ad je~)
4-berdua-duaan??(xpenah buat ker?? tpu ehhhhh...)

ada lagi sebenarnya....tapi aq takde pengalaman..
so...xtaw la nak tambah apa lagi..hehe

so..jelsh2 aq pon,aq pedulik h

ape korang nak dating ke..message ke..
huh..
henfon aq tu ha..tak berdering seminggu pon aq nak buat macamana..
dah tak hade yan nak message..
ko ingat ko faymes sangat ke ramai nak message ko sampai traffic jam..
membazir kredit aq je nak membalas sume tu..

penah je dulu2 aq ada la sorang...
huh..
tiap2 hari topup....
sekarang hidup aq sungguh berjimat....
ha..tak payah topup sume...
kalau nak topup pon kol je abang aq cakap aq urgent nak topup ni..
ha..kompom dia bagi..hua3(bukan tipu..kadang2 aq save budget nak shoppong..paham2 la pompuan kalau xd keje len..2 je la yang buat kitorang bahagi~)

k la...bebel je keje aq..
owhh ye..yang pasti aq nak kawin jugak!!!
tengok la 5 6 tahun lagi..
sekarang baru 21..
da ada keje,rumah,kete....kira ok la 2..
jom kawinnnn!!!! haha

2 comments:

  1. aku nak kawin gak.
    tapi apakan daya, belom jodoh! sobsss ;(

    yep, im happy i;m single! seryes ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...