Thursday, 7 July 2011

i'm back 4 blogging



ok..siyes da lama tak post entry baru...
malas sangat nak tulis pape..
tapi bila da lepak kat umah ni,
then tak taw pulak nak wat pape..
ape lagi yang aq mampu..
blogging je larw..
FB pon kalau on tiap2 masa bosan jugak
ko ingat ko faymes ke everytime sume orang nak care kat ko..
memang tak la..

so,sekarang aq nak mengsimple kan sume entry aq
tak mo tulis banyak2..
bukan orang lain je bosan..
aq sendiri pon penat nak taip
sebenarnya kalau aq bukak orang lain punya then punyalah panjang lebar entry dia..
susah la aq nak baca..
penat sehh..
lama2 boleh bosan jugak..
so,make it simple is better,,

oh ye,sebenarnya aq baru je add semula gadget follower aq tuh.
so,sape2 yang kot la rasa bak baca blog aq.. boleh la nak follow yek.
aq tak marah..sakarang aq tak kisah da..
dulu je xberapa nak orang baca sebab konon2 nak privacy la kan
sebab dulu sume entry aq sal hidup aq je yang ntah pape ni..

so kalau sudi..jangan malu2 nak follow..
aq tak garang pon..haha

so...
i'm going to start post my entry back later..

hoooreyyyy..(sape pon nak bc blog kau??!!)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...