Friday, 22 July 2011

hamboi Memey!~



wah!!! anak menteri hado pakai baju persalinan nak kahwin nanti berjuta2...??
ha..kalau hado pon mungkin tak ramai..

memey nak havoc bagai...
terbaik r....
tapi yelarw..nak grand sangat kan..
nak lawan farahAF2 la tuh..
hehe~~~

tapi aq ase tak boleh r...
title wedding of the year aq nak bagi kat farah...
takkan sebab budget yang besar tuh nak jadi wedding of the year??

tapi tak taw la sape yang nak bagi beliau title 2 kan..
sape2 pon boleh bagi..hak masing2..
tapi aq suka farah jugak..weeewww...sweet gitu


mesti meriah giler aq ase....
maksud aq beliau sendiri la kan...
tadi aq baca kat beautifulnara..
katanya kasut berbelian2 jimmy choo kowt~~
set barang kemas pulak rafflesia kau...
bestnye rafflesia taja,..
aq pon nak kalau macam tuh weh..

ha...kasut tu pon rm300,000..
ha..kau penah beli kasut "murah" camtu??
mampunya la kalau aq nak beli..
memang tak la kan..
kasut rm30 je mampu aq beli~


so...
tunggu la tengok beliau tanpa berkelip nanti ek...
silau gitu dari atas ke bawah..hehe

ha...lagi 1 aq nak citer...
tengok tak kelmarin rasanya kat tv9 memey berlakon?
sedihh dowh citer tuh..
mau berkaca mata aq tengok...
ape ntah tajuknya....
rasanya ada word "anak " r...
lupa lak aq..
bese la kalau time cuti ni..
tak berasah pulak otak aq kasi tajam..
hehe~~~

da malas bebel da~~
daaaaaaaa.....

2 comments:

  1. adoi panas la hai abby!

    memey tak cun ah bagi aku, apesal tah!

    cer ko baca kat terbang tinggi2 apa komen dia pasal citer semalam. lawak nak mampp!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...