Saturday, 9 July 2011

FAZURA cakap arab tuh!!!!




bukan main lagi fazura sekarang..
dah pandai cakap arab tuh..
aq pon tak pas2 lagi nak cakap ngan minah arab fluent camtu..
terbaik la..
fauziah gous pon sama kot..
dalam kelas arab aq pon even aq 2nd paling highest(opppsss..ter bajet dan bangga plak) aq still tak fluent ag cakap kot.
nampak pak arab nak tanya something, aq stand still je kat situ, bila dia kuar bahasa arab dia, ape lagi,aq pon jawab je la lam BI ..2 je yang aq ok.
kang aq jawab lam BM terpaku pulak..haiihh..

melalut pulak.,...aq nak citer sal cik fazura ni ha..
even dia wat cane pon,
aq still suka dia...siyes aq suka cara dia,even orang kata dia gedix,
tapi kalau nampak memang gedix pon..
tapi biasa je la..
ala..lantak la orang nak cakap pe, asal ada job.huhu

lagi2 aq suka dia kat dalam cite PISAU CUKUR kot..
gedix dia comel kot..haha.
slalu je aq tengok muvie tu, xbuhsan seh...haha.

satu je lar aq tak suka....
she's so sexy lol....
but she's hot..haha

da la...tak mo cakap lagi,nanti tengok la citer tu ek...hehe

sume comel pakai tudung lam citer tuh..hehe

suci gituhh..


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...