Monday, 18 July 2011

DONE WITH JUVANA!!

camane last episode of juvana?
best tak? best tak?
ha..best la jugak kan..
ntah nape aq macam tak puas hati
nak kata tak ok,ok je pon aq tengok..
walaupun orang lain tengok start kol 9..aq pulak tengok stat kol 10.15pm..
sebab ape????

punya la semangat sebenarnya aq tunggu kol 9..

biasalah...aq pon lupa pulak ada tilawah al-Quran peringkat kebangsaan kat TV1..
mak aq mana ley terlepas tengok programme macam tuh..
walaupun mak aq ala2 sedar tak sedar je tengok..
(ngantuk sangat aq tengok..)

tv kat bilik mak aq??
dah lama tak berbukak,,
rosak da gamaknyer..(padahal tv tu yang tak semenggah da..owhh..mentang2 bukan LCD...)
mentang2 tak guna astro kat bilik tuh..
conquer plak beralih arah tengok kat ruang tamu tuh..

tapi aq tak kisah..
bukannya mak aq tengok citer yang ntah pape pon kan..
programme bagus tuh~
(nak sedapkan ati)
adik aq jugak penyambung generasi mak aq..
nak harapkan aq..
haram la!!!!
dulu2 boleh la sebab kena paksa..
sekarang dah pandai nak ikut hati sendiri..(hati kena goda ngan setan!!)
so..memang tak la kan.....!!

ha...kembali ke pangkal jalan cerita semula ni ha..

2 la...aq rasa macam kureng sikit la pengakhiran cerita JUVANA tu..
korang ase sebab ape ek??
aq tak pat nak cari sebab dia.
tapi apa2 pon memang terbaikk giler r citer ni..
aq kat campus tu siap tertunggu lagi..
tak pat tengok pon aq download..
(sanggup aq download awal2 pagi..pas subuh tak tidur..yelarw..line tenet kat u kesayangan aq tuh paling laju la time2 macam tuh..)

time cikgu zakiah kena tampar cam real dowh..
pandai la cikgu azmi tuh..fuhhh...best3
cikgu ariffin pon memang bergaya je start dari awal citer sampai kena tikam tadi..haha

botak tikam daim???
giler cuak gak aq....
tengok sampai aq pulak yang rasa sakit...
berbunyi2 aq...
sampai kena tegur la jugak ngan adik aq..
(wei,ko kenapa tengok je la!!)

haha...sengal la...



2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...