Tuesday, 12 July 2011

best sangat ke citer indon ni??





ok..aq ter addicted dengan tengok citter indon..
huh sangal sebenarnya....
ada plak aq boleh tengok dan tertunggu-tunggu next episode citer indon ni.
giler la..best sangat ker???

jawapannya....

ok,aq just tengok citer tu je satu..
yang lain aq taknak tengok.
ye,aq anti citer indon ni.
sebab plot dia semua lebih kurang sama.
mana tak boringnya.
aq rasa aq sendiri boleh jadi director.
ape tak nya..aq sendiri boleh agak apa yang akan jadi next..next and next..
korang semua pon boleh guess la der...
tapi citer yang aq tengok ni walaupun aq taw apa akan jadi last episode nanti,
i'm still waiting..waiting and waiting for the next episode..
yeahh..just wanna spend my leasure time lorhh..
banyak sangat masa sampai tak taw nak buat apa..

walaupun kat rumah ni banyak sangat keje yang menanti..
bagi makan anak,suami lagi dok membebel je suh masak..
ngada tol..asyik lapar jer..
suh makan luar tanak.kedekot!!
eh2,(ter imaginasi pulak)hehe.

ha..nak taw aq tengok citer pe?????
u guys mesti tak tengok kan..hehe.

citer ni la...
citer dia agak comel la jugak..
suka hati je nak kawin mengejut..
alorh..tapi last2 nanti mesti hero yang lembik ngan heroin punya lah..huhu



Glenn Alinskie, Agnes Monica, Jonas Revann0.....
ni la pelakon diorang..
suka Glenn(Rio)..comel la dia..haha..
motif la plak aq ske mamat indon.huhu

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...