Tuesday, 19 July 2011

aWeK aQ pontIanAk la gLer~

hai sume...assalamualaikum....
ha....akhirnya....tadi aq melepaskan batuk ditangga....haha
eh,xd la..aq melepaskan gian aq nak tengok citer ni..
terlaksana la jugak impian aq..
ha ko...sampai jadi impian..
padahal nak tengok movie je pon..
sengal tol!~
LOL~~~~


best bro....lawak giler muvie ni..ok,mungkin cerita ni kurang mendapat sambutan kot..
aq tak tahulah kenapa..
sebab apa aq ckp tak berapa dapat sambutan??
ha...tadi aq pergi la tengok kat ECM..dekat je ngn umah aq..5 minit da sampai...haha..
over plak kan nak explain...
punya la tak ramai yang tengok..geram plak aq ase..
citer tu da la lawak giler...
comel plak 2 zahiril(bob) n sazzy falak(maya)...

aq gelak rasa macam nak pecah panggung kot..
yelarw..tak ramai orang..
tak main cover2 dah aq gelak..
pedulik hape aq..

budak yang sebelah aq dok ngan makwe dia.
lantak ko la..
aq bayar,suka ati aq la nak gelak tahap mana pon..
ada aq kisah ko nak marah ke apa....
tapi memang rasa macam suara aq ngan kazen aq yang paling kuat kot..
bayangkan ko dok sit atas skali, pastu aq ley estimate la yang tengok muvie tu lebih kurang belas2 orang je..
kan.....tak ramia kowt..
pastu panggung punya besar dan kosong..
mana tak gempak suara ko je yang gelak..
haha..

aq ase orang tak berapa sangt kot ngn citer 2..
tp ntah la..
bagi aq memang best la..
4/5 aq bagi.....hahahaa...



scene ni pon lawak dowh...
boleh plak pakai costume puak navi ni..hadoi..
lawak tol kawan si bob ni ngn HEAD OF DEPARTMENT dia..

yang aq paling lawak sekali...
ha....
time MAT REMPIT lari kena kejar ngn pontianak...
boleh plak lari serah diri kat polis traffic then trus masuk dalam trak polis sendiri..
ha..tak payah suruh dah..
kalau semua mat re,pit macam 2 memang senang keja polis..
takde polis yang kena langgar ngn mat rempit, n takde polis yang terpaksa kejar mat rempit..
haha..lawak wehh..siyes r~~~

da r..aq skunk pon ase nak gelak teringat citer 2..

sape yang tak p tengok lagi..
silakanlah yer..haha

2 comments:

  1. kalo aku pon aku tak berapa minat citer nih kot. oppss!


    hahaha.

    ReplyDelete
  2. apsal ko tak minat??comel weyh..huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...