Friday, 27 May 2011

mencari kebenaran~

dah duk kat uia,tapi off to UIA...camaner tuh???
haha.....
again!!! go for cyling kowt tonight..
weeeeee......nampak sangat aq memang suka buat something yang boleh kuruskan badan.

"AQ MEMANG ORANG YANG TENGAH OBSES NAK KURUS"

aq takut dengan kegagalan...tapi sebenarnya aq yang menyebabkan kegagalan tu berlaku
'u did it by yourself aishah!' Allah nak tolong,tapi kenapa ko tak grab that opportunity?

cuba search apa sebenarnya pertolongan yang Allah nak bagi..kalau tak cari,mana nak taw.tapi tu la,kita manusia ni buat endah tak endah je. Allah suruh kita fikir...tapi kita malas.dalam al-Quran sendiri da suh kita sentiasa berfikir tentang apa jua perkara yang berlaku dan yang kita perlu tahu. tapi tak nak jugak..nape ek?haha. fikir2 la sendiri

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...