Sunday, 22 May 2011

keputusan yang merisaukan~ ~ ~

serius aq sangat risau sebenarnya sebab tak dapat datang kelas esok. atau dalam erti kata lain, aq PONTENG!!!! ponteng kelas la aq paling suka masa kat sekolah dulu2 kala, tapi sekarang aq dah tak suka langsung sebab nanti aq ketinggalan pelajaran.(giler aq sangat baik =) ) bahasa arab tu.da la banyak kerja sekolah cikgu bagi. da la banyak lagi aq tak buat. da la besok aq ponteng dua kelas. kompom lusa both cikgu aq tanya. takpon besok pagi ustaz aq kol pastu buat loudspeaker bagi satu kelas dengar.(giler aq sangat suka ustaz kol) baru nampak femez sikit kan.

tapi aq nak buat macamana da kalau aq naik bas pon malas,tunggu je la sampai ayah aq nak anta. nasib baik ayah aq nak anta,kalau tak memang naik bas je la aq. ntah si kawan"baik" aq tu pulak ntah ke mana.aq message taknak reply pulak...(peh!! memang aq sangat bengang kan ngan dia). tolonglah reply...aq rasa kerja jual topup da,xkan taknak topup kot....nasib baik ko takde makwe,kalau tak....kompom banyak kali bercerai. aq sendiri pon da bengang sangat2 dengan ko.! sakitnya ati aq...

memang bergaduh ngan cikaro ko tiap2 hari kalau perangai ko camni. (weh,bengangnya...)
nasib la ko bukan pakwe aq,ish..kalau pakwe aq memang dah lama aq cerai........
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

papepon time ko nak balik kompom aq tetiba baik dengan ko. hehe.....sebab nak tumpang. ko kan nak save bajet,kang pokai pulak balik sensorang.kan3motif sangat!!!!!!!!

sudah la.....tak larat aq nak tunggu ko reply message~~~~
geram nya!!!!~~3>

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...