Wednesday, 25 May 2011

kelas oh kelas......

26/5

7:30am
dipagi yang hening...
kring...kring...kring..(giler henfon aq memang bunyi sangat klasik)
hello..(lemah longlai sambutanku)eh,assalamualaikum..oh..abah..
abahku:ha,camner test kete semalam??
aq:hmmmm....xlepas..
abahku:la,kandas kat mana pulak?
aq:bukit....kete 2 ntah pape..huh!!

secara ringkasnya ayah aq buat lagi secepat mungkin sebab ayah aq takut aq lupa bawak kete.
alorh..aq ingat nak wat yang gerenti lulus je terus..tapi ayah aq suh buat cam bese je. huhu.aq cakap nak keje dulu tapi dia kata takpe,nanti abah bayar..
tapi....aq taknak buat yang bese tu da.takuttt!!!!! ntah dapat kete ntah pape kang,nak kena clush tinggi la..mane la haku taw..

9:30am
aq tebangun semula selepas tertidur sejurus selepas ayahku meletakkan gagang telefon.
peh!!,kelas kol 11.kena gerak p sana 10:30,aq nak iron baju lagi..tapi apa2 pon,sempat pulak aq update blog jap sambil dengar lagu maher zain ni,sambil makan nesvita oat ni ha. haha...

oitttt aishah...!!!!!! keje sekolah ko dah siap ker?dah hafal??
aduhhh....aq luper..
k la...nak tengok keje sekolah jap b4 berangkat ke kelas..
da....................................

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...