Sunday, 22 May 2011

bila kau nak taw nyer???

bila la kau nak taw yang aq memang suka lama dah kat kau!!! ok,sangat lawak..
"how could you like him?"...ok,sape ntah tanya aq soalan macam tu....
he is so.......... whatever he is i just like him.don't know why..just like him la.tak payah tanya dah la nape aq suka kat dia.kalau aq dah suka tu,bia je lar..biarpun dia tak suka kat aq.ada aq kisah?? pedulik apa aq,asal aq suka da r..ha..kan dah berbelit2 da ayat aq.

mesti orang pelik kenapa aq boleh suka kat orang yang sengal macam tu..haha.
hidup ni kan macam2 hal yang manusia ni inginkan. ikut taste bud masing2 r... aq suka yang sour,ada yang suka bitter,and so sweet~~~

i love everything yang cute even i am not the cute one!!! ok,aq sangat admit mende tu..
me : suka sangat things or person yang cute.suka tengok and suka nak memiliki..hehe. gatai sangat!!!

hahahahahahahahahahaha(ketawa jahat sangat2!!)

itu la aq.....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...