Wednesday, 13 April 2011

thanx kengkawan...











thanx kat kawan-kawan sume....

tanpa anda,,
saya taw,
takkan ader transport lain nak bawak saya,,
walaupon both transport saya naik~~weeeee..

tanpa anda,
takde orang nak escort saya ramai-ramai g pekeliling,,
mesti saya tak sampai pekeliling,,

tanpa anda,,
sememangnya saya tak dapat beli tiket,,
tanpa anda,,
kompom saya tak dapat makan,,
even kat mamak pon.. ;-)
even worst dari ni jugak..tapi makanan da masuk lam perot pon;haha
tanpa anda,,
mesti saya tak selamat bersama orang2 india tu..tkowttt,,

tanpa anda jugak,,
saya memang tak pat naik bas ngan selamatnya.

saya takkan sampai kuantan,,
tanpa anda,,
kompom saya tak sampai umah,,
disebabkan anda saya ader pengalaman ni...!!!!!
besh jugak~~~
adekah kalau aku tak balik kuantan
aq akan ikot korang outing tengok muvie sume?????
owhhh tidak...seb bek aq balik..thanx fwenzzz

thanx a lot...a lot.....so much a lot!!!!
never forgot pengorbanan korang
sanggup teman...
sanggup tunggu...
sanggup bawak...
tak tahu da nak cakap caner lagi...


credited to......

*wan muhammad yusoff
*mohd naim hadi
*wan suhail amru'
*kamarul haniffi
*kawan mereka...nama taktaw sebab tak perkenalkan diri


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...