Saturday, 16 April 2011

K.E.N.A.N.G.A.N



teringat jugak zaman dulu dulu kala waktu kat nilai..
rasa seronok je selalu...
walaupun tempoh 2 tahun tu sangat lama sebenarnya..
aq rasa sangat have fun la..
pergi kelas pon..
ala...berapa minit la sangat..
memang setengah jam sebelum kelas start pon aq baru nak bangun..
cuba nak compare kat gombak..
memang 1 jam sebelum kan nak kena bangun bagai..
nak dijadikan cerita da memang aq ni seorang perempuan..
tak ke kalau da pakai baju semua..
tak nak make up plak...
memang tak la kan...
ha,tunggu la aq berejam make up..
padahal sama je masuk kelas pucat je muka aq..
sape2 yang sama kelas dengan aq memang kena sabar je la kan.
tapi sem ni,i mean sem lepas la kan sebab sekarang da cuti sem..
aq da awal sikit da.tatkalanya nak kena aq yang tunggu bawah dulu baru dia turun.
rupenyer lagi lambat dari aq.
oh ye,lagipon roomate aq yang sorang tu memang tak la kan pergi kelas lambat.
giler awal dia pergi kelas.
sebenarnya aq bukanla suka sangat nak datang awal then tunggu lecturer..
owhh tidak..not me.
kalau boleh biar je lecturer datang dulu..=)

kembali ke alam nilai~~~~~~

syoknyer ramai2 satu bilik kowt..
kira memang ramai la kenal kan.
nak pergi cafe pon turun bawah ramai2 sekaligus...
seronok2...
dah la lain lain kos plak..memang variety kan~
kawan2 ramai BAR..
memang hari2 kena ceramah...kira bagus la..
sama je ngan kat gombak sebab roomate pakai tudung labuh..hehe
hari hari kena basuh kowt..terbaekk...
aq suka tapi aq tek berubah..KENAPA???? keras kepala!!!
cukup la aishah bebel...da2 bawak2 la pergi semayang tu..
enjoy my photo..






***************************
love all my old doormates......
mishhhh uuuuu alwayzzzz

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...