Friday, 15 April 2011

jum pi blaja...

waiting.....cik azila..
kamu kat mana?bila nak mengajar saya..?
tadi kan da deal nak ajar saya..
motor abang saya da memanggil2 da tu..
bila agaknya saya boleh bawak...
saya tak sabar nak g merempit ni..
asyik nak g kedai je suruh orang,
saya nak bawak sendiri la...
cepat la kamu...
saya masih menunggu..
adakah kamu masih busy?

oh ye,takpe kot kalau nak belajar guna moto dia..
maoto adeq nanti dia bising pulak even dia tak de kat sini pon..
asal aq takut ngan adeq aq????
ok...nanti kalau dia taw motor dia kena lanyak ngan aq,
mampuih aq.,..
bising2!!!!....
tapi pe salahnya kan...
padan muka kau..hahah(gelak setan!!)
ko jugak yang tanak ajar aq kan..
aq suh je larw kawan aq ajar,
jangan risau la..
aq akan berhati2 membawanya...
aq pon sayang jugak...
aq dah tak sabar nak test motor ni...

kete pulak entah kete sape aq nak kebas..
hadoii..
kompom2 bapak aq tak kasi bawak kete dia..
lagipon auto,kejadahnya nak kasi aq blaj guna 2..
satgi ko nak test memang tak la kan dia kasi ko kete auto..
arghhh...sape nak ajar aq bawak keter???

huhu..terpaksa aq bantai je JPJ test 2..
lulus tak lulus lain citer..huhu

yang pasti aq sangat boring..
cepat azila we..
datang cni meh ajar aq...
tak sabar rasanya~~~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...