Wednesday, 27 April 2011

---the day i'm born---

25 april 1990......
hari lahir aq...
apa yang aq buat masa tu?
bende yang rasanya dalam and seumur hidup aq tak pernah pulak buat...

*tidur memanjang@seharian (tak hengat dunia)

ye....tu la yang aq buat
mana tak nya kalau dah semalamnya aq baru balik dari pos lebir gua musang tu. penat kot. sesangat penatnya~~~~~daa la tak cukup tidur.biasalah join program..mana ada orang join program cukup tidur,cukup mandi..haha(nampak sangat aq kurang mandi).. giler, air tak hado time tu....stress jer..~~kena pulak mandi kat bangunan asrama d=budak asli..toilet lelaki pulak tu..peh!!! bau telor!!hua3...tapi overall serius la sangat best kat sana.banyak pengalaman tu dengan orang asli.nanti la aq cerita kat pos lain.sekarang nak kembalik semula kepada hari lahirku yang suram.

umi,abah....balik nanti ecah nak indulgence cake+satay@ikan bakar+nak pergi jenjalan. nak jugak!! mesti abah nak cakap pergi jenjalan balik johor jer..arghhhh..bosan tu. dah la cuti sekejap je,pastu pulak balik johor,pastu ntah la dapat lepak johor ke tak. tak pon dok je kat rumah tu. bosan sangat tu..tak mau la. tapi balik kampung nak la ikot. nampak sikit keluar dari kuantan tu,. dok terperap kat kuantan tak hado apa2 yang menarik pon. dah la tak hado lesen. kete pon tak kasi bawak.amik lesen pon FAIL 3 penjuru! apa masalah aq ni?nampak sangat aq tak cara kat 3 pointen tu...punya la aq debar kat bukit and parking. skali aq FAIL kat menda yang biasanya aq tak buat salah..arghhhhhh....bengang kowt.huh! pape je la ecah! nak buat macamna dah jpj tu rabun pulak time tu. reda je la..

ok..lari topik lagi..................=)

tak ada orang pon nak sambut besday aku on that day...(haha,memang ada sangat orang nak sambut kan time tengah cuti sem ni,da aq pulak dok kat uia tu kejadahnya ada orang sangat kan.)xp, nanti umi and abah belanja la makan. dah cakap da haritu kata nak belanja.
boleh pulak time aq kol seronok beliau makan satay,aq dok dalam bilik kelaparan jer.suka betul buat aq jelesh,da la besday aq,ada ke diorang yang makan, dan aq KELAPARAN.huh! sangat tak adil.. stresss........

oh ye,kesian rusni kena jaga aq...tapi sekarang beliau keluar lagi ke bookfare...seronok betul beliau kat sana..bapa hari dah pergi tu..aq je yang tak sempat nak pergi.asal aq balik je da petang.meang tak sempat la sangat nak pergi. plus pulak balik tu membawa sekali kepenatan dan kessedihan. lagi tak hado mood nak keluar.tapi kalau saat ni ada orang kol @ message aq ajak pergi lepak kat ICT @ mana2 tempat yang boleh lepak..peh!!! sangat syok tu~~~~ sape ntah yang ada kat KL ni yang aq kenal.=( terpaksalah aq lepak je kat bilik ni bersama rusni. tengok citer kartun pe ntah EYESHIELD 21. bedal je apa yang ada dalam desktop kawan rusni ni.dah bosan sangat. tu je la yang aq boleh buat.

yeayyyyyy!!!!!!!!!!! yang pasti insyaAllah sok abah ku akan datang menjemputku untuk pulang ke kuantan bersama2..tak perlu la nak kena naik bas bagai...pening dah aq naik bas tu....letih melampau2.padahal 3 jam je duduk dalam bas tu..DEMAND je lebih!~~!

chow~!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...