Monday, 31 January 2011

burger + lempeng + canai


sedap kan?????

kalau aq yang ON DIET ni (on diet la sangat kan) makan pukul 11.30malam, agak-agak pukul berapa aq boleh tidur ek?

ataupun tak boleh tidur langsung untuk satu malam?

ataupun tidur je terus lepas ni?

hadoii...

ni la dia kalau dah duduk kat rumah,makan sume memang dah tak jaga la kan.

mak aq pulak goreng roti canai la malam malam, wat lempeng la bagai.

dah aq bukan boleh tahan nafsu pon kalau bab makan ni.

tak kira pukul berapa pon aq main tibai je.

lain la kalau dekat hostel

kompom aq tak makan dah

dan lagi satu..amboi bapak aq,

asyik suruh beli indulgence kek je..

aq n adik aq la jadi mangsa menjejakkan kaki kat secret recipe tu.

hadoii,boleh pokai macam ni.

da sama harga ngan kasut aq pulak tu..

huhu

Saturday, 1 January 2011

tak suka pon!

siyes aq xske pon berblog ni...
not everything we can share here actually, i still need to have my own diary.
or else i'll keep it in mind. but i'm not granted with long term memory. so still have to write it all down.
aq nak tulis banyak2 pon aq bukan suka orang baca sangat, kalau boleh vyah ader orang view and follow pon xp, da la mende alah ni bukan secret langsung. nanti daripada orang tak kenal aq, abez sume kenal. sebab aq ade admire kat dye ke, dye admire kat aq ke. kompom dari sorang yang baca terus kengkawan nak taw,ha!! xke malu dibuatnya.
so, cter yang cikai2 boleh la aq post.
pasni nak tukar style writing la..huhu
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...