Thursday, 23 December 2010

seni ke aq?

dok kat sini kalau tak ada kerja sampingan ape kejadahnya kan.
so,banyak la keje yang aku kena buat. contohnya macam kerja buat poster la, handbill la.
aku bukan tak nak buat,tapi diorang amik aku and letak aku kat bahagian education and information, diorang ingat aku ni kreatif ker?berseni kah aku? aku bersenam je selalu, berseni kalau bab bab snap picture je la. kalau nak suruh aku buat poster tu boleh je, tapi kadang2 aku ni suka ala kadar je,but the sebenarnya aku nak kerja aku nampak perfect and tak nak la orang kutuk aku punya hasil kerja tu tak bagus. tapi entah la..nak buat camana kalau da tak lawa. however, aku tengok cantik jugak poster aku tu even tak gempak sangat.
yela, bukan nak masuk contest pon kan.just nak tampal kat board je pon. pulak tu bukan nak bercolour bagai. black and white je pon.so, what the___.aishh..nasib baik tak tercarut.huh!
semalam puas satu hari aku buat mende tuh,tu kalau tak dihargai tu, tak tahu la nak cakap apa da.tapi bagi aku siyes cantik jugak la..haha

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...